FőoldalÜzletTeljes felszereltséggel: Sharp AQUOS LE630/LE632
2011. augusztus 09., kedd ::

Teljes felszereltséggel: Sharp AQUOS LE630/LE632

A Sharp új LE630/632 tévé sorozatát bőkezűen ellátták számos olyan jellemzővel, melyek a felhasználónak kiemelkedő multimédiás élményt és kiváló képminőséget nyújtanak Kivételesen alacsony energiafogyasztásuknak köszönhetően a készülékek megfelelnek az A+ energiahatékonysági osztályba sorolás szigorú követelményeinek. Emellett az LE632E sorozat tagjait hármas HD-tunerrel is felszerelték

A Sharp új készülékeit a vonzó dizájn és az általuk kínált szolgáltatások széles választéka révén igazi multimédiás mindentudókká váltak. Az integrált médialejátszóval a felhasználók televíziójukon akár az USB-, akár a DLNA1-csatlakozással kényelmesen élvezhetik fotóikat, videóikat és zenéiket. Az internet-hozzáférés szintén egyetlen gombnyomással elérhető. Az AQUOS NET+ használója ingyenes internethozzáférést és mintegy 70 különböző widgetet élvezhet, például a video-on-demand platformot képviselő Viewstert. Így a reklámok alatt a felhasználó bármikor megnézheti az e-mailjeit vagy kedvenc honlapjait, még ha laptopja vagy asztali számítógépe nincs is a közelben. Az elektronikus programkalauz (EPG) segítségével az aktuális adások listája és a következő hét nap műsora is bármikor, egyetlen gombnyomással elérhetők.
"LE630/632 sorozatunk tagjai tökéletesek azon felhasználók számára, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének hozzáférni televíziójukon a digitális tartalmakhoz anélkül, hogy a letisztult formatervezés terén kompromisszumokat kéne kötniük. Integrált médialejátszónknak köszönhetően többé nem lehetetlen, hogy USB-kábelen a külső merevlemezről nézzünk egy sorozatokat, majd fellapozzuk a tavaly nyári fotóalbumot vagy meghallgassuk épp aktuális kedvenc zeneszámunkat" - részletezte Thies Radeloff, a Sharp Electronics Németország/Ausztria szórakoztató elektronikai termékmenedzsere.


Kiváló képminőség - alacsony energiafogyasztás
Az új AQUOS televíziók a 630/632-es sorozatban Full HD X-Gen LCD-panellal vannak felszerelve. 100 Hz-es technológiájuknak és LED-es háttérvilágításuknak köszönhetően kiemelkedő képminőséget és páratlan televíziós élményt nyújtanak. Rendkívül alacsony energiafogyasztásukkal a 630/632-es sorozat tagjai megfelelnek az A+ energiatakarékossági osztály szigorú előírásainak. Az LE630/632-es sorozat televíziói ugyancsak magas osztályzatot érdemelnek a számos csatlakozási lehetőségükkel, melyek közt SCART, HDMI, CI+ kártyaolvasó és USB-csatlakozó is megtalálható. Az LE630-as sorozat két integrált HD-tunert tartalmaz (DVB-T és DVB-C), míg az LE632-est egy DVB-S2-tunerrel is ellátták, amivel műholdas, kábel- és antennajelek vételére is alkalmas. E technológiának köszönhetően nincs szükség többé minden jeltípus vételéhez külön set-top-boxra.

Az LC-LE630E és LC-LE632E sorozat televíziói 32, 40 és 46 hüvelykes (80, 102 és 177 cm-es) képernyővel is elérhetők, és már kaphatók a boltokban.

1: DLNA: Digital Living Network Alliance, mely a vezetékes és vezeték nélküli hálózatokon elérhető digitális tartalmak más szórakoztató elektronikai eszközökön való elérését teszi lehetővé, és a különféle eszközök közt (NAS, PC, PDA, vezeték nélküli hangszóró) biztosítanak kapcsolatot.

A Sharp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény