FőoldalÜzletÚj LIFEBOOK-ok a Fujitsutól: nagyobb kényelem és produktivitás az elfoglalt üzleti felhasználóknak
2011. július 21., csütörtök ::

Új LIFEBOOK-ok a Fujitsutól: nagyobb kényelem és produktivitás az elfoglalt üzleti felhasználóknak

A Fujitsu legújabb üzleti LIFEBOOK noteszgépei sokféle felhasználóbarát jellemzővel javítják a használat élményét és a produktivitást. A cég a kínálat minden elemébe beépíti azokat a praktikus megoldásokat, amelyek megkönnyítik a noteszgépüket éjjel-nappal használó üzletemberek életét - például a bármikor használható USB-töltőt, az energiatakarékos 0 wattos váltakozó áramú adaptert és a könnyen kezelhető ScrollWheelt

Tekintettel arra, hogy az üzleti felhasználók hosszú órákon át dolgoznak noteszgépükön az irodában, út közben és otthon, a Fujitsu kiemelt termékjellemzővé tette LIFEBOOK modelljeinél a felhasználóbarát működést. Az apró fejlesztések együtt értékes előnyt jelentenek a végfelhasználónak és kiemelik a Fujitsu LIFEBOOK-jait a piaci tömegből.

A bármikor használható USB-töltővel a mobil cégvezetők USB-porton keresztül tölthetik fel lemerült eszközeiket, pl. mobiltelefonjukat. Ez kényelmes megoldás, mert nem kell magukkal külön töltőt vinniük az üzleti útra.

A Fujitsu 0 wattos váltakozó áramú adaptere csökkenti az energiapazarlást és védi a noteszgép akkumulátorát a túltöltés ellen. A Fujitsu azért vezette be ezt az innovatív jellemzőt, mert a noteszgépek sok esetben folyamatosan az elektromos hálózatra csatlakoznak. A 0 wattos váltakozó áramú adapter használaton kívül teljesen kikapcsol, míg a normál adapterek az elektromos hálózathoz csatlakozva mindig felvesznek némi áramot, függetlenül attól, hogy csatlakoztatnak-e hozzájuk bármiféle eszközt.

Szintén a felhasználóbarát jellemzők közé tartozik a touchpad mellett elhelyezett ScrollWheel, amely a képernyőn végzett navigálást egyszerűsíti. Segítségével a felhasználó az egér használata nélkül, könnyen görgethet fel és le a dokumentumokban, prezentációkban és weboldalakon.

A prezentációkat tartó felhasználóknak hasznos az integrált Intel Wireless Display (WiDi) megoldás, amellyel kábel nélkül nagyméretű vászonra vetíthetők a noteszgép diái. TV-adapter rendelkezésre állása esetén csupán meg kell nyitni a WiDi alkalmazást a LIFEBOOK-on és a megfelelő kijelzőt kiválasztva máris csatlakozni lehet a WiDi-kész kijelzőhöz vagy projektorhoz a kép vezeték nélküli továbbításához.

A rugalmasságot és a kényelmet tovább fokozza a Fujitsu számos noteszgépében megtalálható modulhely, amelybe a felhasználó második akkumulátort, második HDD-t, DVD/Blu-ray meghajtót, súlycsökkentő egységet helyezhet vagy akár a Fujitsu új projektormodulját is beillesztheti. A második akkuval út közben növelheti a gép üzemidejét, és nem kell kétségbeesetten hálózati csatlakozás után kutatnia. A második HDD telepítésével könnyen bővítheti a rendszer tárkapacitását. A projektormodul használata esetén pedig nem kell beamert vinnie magával a prezentációk tartásához.

Dieter Heiss, a Fujitsu Technology Solutions munkahelyi rendszerekért felelős vezetője elmondta: "Bár az üzleti noteszgépek piaca tömegpiacnak tűnhet, közelebbről megvizsgálva nyilvánvaló, hogy a praktikus, értéknövelő jellemzők kiemelik a Fujitsu LIFEBOOK-jait a mezőnyből. A noteszgép az üzleti felhasználók nélkülözhetetlen munkaeszköze, amivel 12-36 hónapon keresztül intenzíven dolgoznak. Ha rosszul választanak, sokáig bánhatják, hogy nem a LIFEBOOK mellett döntöttek!"

A LIFEBOOK noteszgépek az EMEA&I régió (Európa, Közel-Keleti, Afrika és India) egész területén kaphatók. Áruk és modellválasztékuk országonként eltér.

A Fujitsu honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény