FőoldalÜzletHelytakarékos vezeték nélküli billentyűzet a Logitech-től
2011. július 20., szerda ::

Helytakarékos vezeték nélküli billentyűzet a Logitech-től

A Logitech bemutatta vezeték nélküli, kisméretű, de a megszokott gombkiosztással ellátott billentyűzetét, a Logitech K360-at, amellyel kényelmesebben használhatjuk laptop és netbook gépeinket. Helytakarékos formatervének köszönhetően a Logitech Wireless Keyboard K360 nagyjából 20 százalékkal kisebb helyet foglal a hagyományos billentyűzeteknél

"A Logitech K360 vezeték nélküli billentyűzet nemcsak hosszú elem-élettartama és egyszerű üzembe helyezése miatt lehet vonzó, de internetes és multimédia vezérlőgombjainak köszönhetően a weboldalak, zenék és videók irányítása is csak egy kattintás" - mondta Thibauld Nolf, a Logitech billentyűzetek európai termékmenedzsere.
A Logitech Wireless Keyboard K360 elem-élettartama a felhasználás függvényében körülbelül három év, így jóformán semmi karbantartást nem igényel és a plug-and-play üzembe helyezés is csak másodpercek kérdése. A Logitech Advanced 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátvitel egy vezetékes megoldás biztonságát kínálja a vezeték nélküliség szabadságával.
Az apró Logitech Unifying vevőegység annyira kicsi, hogy akár benne is hagyhatjuk laptopunkban, nem kell minden alkalommal kihúzni, amikor eltesszük a számítógépünket. Emellett ugyanarra a vevőegységre további kompatibilis egerek, billentyűzetek vagy számbillentyűzetek is csatlakoztathatóak értékes USB-portokat felszabadítva.

Ár és elérhetőség
A Logitech Wireless Keyboard K360 megjelenése Európában június végére várható, ajánlott fogyasztói ára €29,99 lesz.

A Logitech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény