FőoldalÜzletiGO Navigációval érkezik a Fujitsu Ten fedélzeti audio-video egysége
2011. július 05., kedd ::

iGO Navigációval érkezik a Fujitsu Ten fedélzeti audio-video egysége

A japán autóipari beszállító az NNG-t bízta meg új multimédia- és navigációs egysége egyedi navigációs szoftverének kifejlesztésével. Az iGO Navigációs megoldás speciálisan kialakított felhasználói felülettel rendelkezik

Bejelentette együttműködését a világ egyik vezető, autóelektronikai eszközöket gyártó cége, a Fujitsu Ten Limited, valamint az NNG, az iGO Navigációs szoftverek fejlesztője. A két vállalat közösen alakítja ki azt a gyárilag beépíthető audio-, video- és navigációs egységet, amely bizonyos autómárkák központi elemébe építve 2012 első felétől lesz elérhető az európai, észak-amerikai és ausztrál piacon.

A készülékben található iGO Navigációs szoftver olyan, a Fujitsu Ten feltételei alapján testre szabott megoldás, amelynek része egy egyedi munkafolyamat és célállomás kereső, valamint egy kimondottan erre az eszközre kialakított HMI (Human Machine Interface - ember-gép interfész). A navigáció észrevétlenül működik együtt az eszköz többi funkciójával, egyszerű használata révén pedig - az autóipari követelményeknek megfelelően - minimális vezetői beavatkozást igényel. Ezt támogatja a hangvezérlés és az úti cél hangalapú megadása is. A lehető legtöbb információ biztosítása érdekében a rendszer - a megosztott képernyő segítségével - a különböző funkciók párhuzamos megjelenítésére is képes. A rendszeres tartalom- és térképfrissítések jelentős mértékben megnövelik a navigációs egység életciklusát, így az megegyezik majd a gépjármű élethosszával.
"A Fujitsu Tennel való együttműködésünk újabb bizonyítéka cégünk autóipari sikereinek" - mondta Balogh Péter, az NNG Kft. megbízott vezérigazgatója. "Az új egység kifejlesztése mindkét vállalat számára figyelemreméltó eredmény, és bízunk benne, hogy felülmúlja majd a nemzetközi autógyártók elvárásait."
"A Fujitsu Ten és az NNG közös célja, hogy felhasználóbarát megoldások kifejlesztésével tovább erősítse a kapcsolatot az emberek és a járművek között" - mondta Yuzo Damaru, a Fujitsu Ten beszerzési részlegének vezetője.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény