FőoldalÜzletNIDays - Budapest, 2011. október 27!
2011. június 28., kedd ::

NIDays - Budapest, 2011. október 27!

Legyen előadó az NIDays konferencián, a National Instruments legrangosabb rendezvényén! Küldje el előadásának összefoglalóját július 1-ig és nyerje meg a LEGO MINDSTORMS NXT 2.0 robotot vagy egy utat Austin-ba, az NIWeek 2012 rendezvényre!

NIDays - Budapest, 2011. október 27.
Az NIDays egy sokoldalú szakmai konferencia és kiállítás, ahol a gyakorlatban mutatjuk be az automatizált tesztelést, mérésadatgyűjtést és tervezést segítő legújabb eszközöket, valamint érdekes előadások keretében tudhat meg többet a virtuális műszerezés újdonságairól.

További információk a rendezvényről

Legyen Ön az előadó!

Most Ön lehet az egyike a kiválasztott előadóknak, aki 2011 legrangosabb National Instruments rendezvényének budapesti helyszínén mutathatja be saját felhasználói megoldását! Az NIDays még további 7 országban kerül megrendezésre Kelet-Közép-Európában. Ragadja meg az alkalmat és jelentkezzen Ön is előadónak, prezentáljon az év legjelentősebb NI rendezvényén, az NIDays 2011 konferencián! Nyújtsa be pályázati anyagát az Ön által kidolgozott és legjobbnak ítélt mérési és automatizálási alkalmazásáról a virtuális műszerezés területén, amelyet NI termékek felhasználásával valósított meg! A részvételhez küldje el előadásának 200 szavas angol nyelvű összefoglalóját legkésőbb 2011. július 1-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Töltse le a pályázati anyagot!

Nyeremények
A benyújtott legjobb pályázati anyagokat jutalomban részesítjük.
1. helyezett - NIWeek 2012, Austin
1 részvételi jegy az NIWeek rendezvényre, a texasi Austinba, 2012 augusztusában. Az utazás és a szállás költségeit a National Instruments biztosítja. A repülőjegy- és szállásfoglalást a National Instruments intézi.
2. és 3. helyezett - 1-1 db LEGO(r) MINDSTORMS(r) NXT 2.0
(A nyeremények másra át nem ruházhatók, valamint más nyereményre és készpénzre nem válthatók át!)

Díjátadás
A legjobb pályamunkák díjazására ünnepélyes keretek között 2011. október 7-én, Debrecenben kerül sor. A National Instruments debreceni gyára idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Az NIDays 2011 pályázat nyertesei az október 7-i, nagyszabású jubileumi ceremónián vehetik át nyereményeiket a nagyközönség előtt. A díjat Ábrahám László, a debreceni gyár ügyvezetője adja át a nyerteseknek.

Üdvözlettel,
National Instruments Hungary

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény