FőoldalÜzletKét új laptop-kiegészítő újdonság a Logitech-től
2011. június 17., péntek ::

Két új laptop-kiegészítő újdonság a Logitech-től

A káprázatos színekben pompázó, rétegelt formatervezésű új Colour Collection kiegészítők segítségével életünk digitális világban töltött pillanatai könnyedén személyessé varázsolhatók. Az új termékek között találunk egeret, billentyűzetet és webkamerát is A Logitech Touch Lapdesk N600 laptop-támaszték megkönnyíti az ölbe vett számítógépen való internetezést

Az egyéni stílust jól kifejező Logitech Colour Collection megalkotásakor a tervezőket a jövőbe mutató és a már sokszorosan bizonyított formák egyaránt inspirálták, így olyan művészi igényességgel formált eszközök születtek, amelyek a digitális világ izgalmait a kézműves termékek barátságos miliőjével ötvözik, méghozzá elérhető áron.

"Színt viszünk legnépszerűbb termékeinkbe, hogy felhasználóink egyéni ízlésüknek és stílusuknak megfelelően alakíthassák ki digitális világuk eszközkészletét" - mondta Rory Dooley, a Logitech vezérlőeszközök üzletágának alelnök-vezérigazgatója. "Széles stíluspalettánkon megtalálható minden, a legmerészebb kézműves hatásoktól egészen a cyber-eleganciáig, a házilag barkácsolttól a letisztult ipari formákig. A Logitech Colour Collection segítségével megmutatjuk felhasználóinknak, miként szolgálhatják műszaki megoldásaink az önkifejezést úgy, hogy az közben nem megy a minőség és a funkciók rovására."
A digitális rétegek, stencilezett formák és kézzel rajzolt elemek keveredése hozza létre azokat a különleges mintákat, amelyek inspirálóak, kitapinthatóak, dinamikusak és kifejezőek is egyszerre. A különböző mintázatú és színű termékeket kombinálva pedig igazán egyedi digitális eszközkészletek alakíthatók ki.

Megkönnyítendő az ölbe vett számítógépen való internetezést, a Logitech bemutatta a Logitech Touch Lapdesk N600 laptop-támasztékát, ami egy nagyméretű, 12,7 centiméter átlójú touchpaddel kínál egyszerűbb irányítást, görgetést és navigációt

"Az emberek sokféleképpen igyekeznek megvédeni magukat az ölükben tartott laptopból sugárzott kellemetlen hőtől, ezeknél az esetleges megoldásoknál Lapdesk termékeink jóval hatékonyabbak, ráadásul most a multitouch érintőlapnak köszönhetően plusz kiegészítők nélkül is sokkal egyszerűbben megtalálhatjuk vele kedvenc weboldalainkat" - mondta Denis Pavillard, a Logitech laptop kiegészítőiért felelős alelnöke.

A laptop-támaszték többrétegű hőszigetelő kialakítása gondoskodik róla, hogy a számítógépből áradó hő ne okozzon kellemetlenséget böngészés közben, a csúszásgátlós felület pedig segít a helyén tartani a laptopot. Elég csak bedugni a parányi Logitech Unifying vevőegységet a gép egy szabad USB csatolójába, és azonnal navigálhatunk is. A Logitech legújabb laptop támasztékában az elemek akár hat hónapig is kitartanak, ezzel is fokozva felhasználói kényelmét.

Ár és elérhetőség
A hazánkban 2011. harmadik negyedévétől elérhető Logitech Colour Collection elérhető áron (€19,99-€29,99) kínál megoldást az önkifejezésre.
A Logitech Touch Lapdesk N600 megjelenése Európában júniusra várható, ajánlott fogyasztói ára € 69,99 lesz.

A Logitech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény