FőoldalÜzletMozgásvezérlési megoldások
2011. május 25., szerda ::

Mozgásvezérlési megoldások

Ingyenes online szemináriumok az NI LabVIEW webes felhasználói felület jobb megismeréséért Túl elfoglalt, hogy személyesen is ellátogasson rendezvényeinkre? Vegyen részt ingyenes, interaktív online szemináriumainkon! Az előadások során betekintést nyerhet az NI mozgásvezérlési megoldásaiba (NI Motion Control), valamint az NI LabVIEW webes felhasználói felületek készítésébe (Web UI Builder). A 40 perces webes előadásokat alkalmazástechnikai mérnök kollégánk tartja magyar nyelven

Miért érdemes részt vennem az online szemináriumokon?

  • Nem marad távol egy egész napra a munkahelyétől: az online szemináriumokon saját íróasztala mellől is részt vehet.
  • A magyar nyelvű előadásokat mérnök kollégáink tartják, akiknek közvetlenül felteheti kérdéseit online chat-en keresztül.
  • Az előadásokat mintapéldák és termékdemonstrációk teszik színesebbé.

Az online szemináriumok témakörei:
Bevezetés az NI mozgásvezérlés használatába (NI Motion Control)
2011. június 7., 10:00-11:00
Az előadás során megismerkedhet azokkal a szoftver és hardver elemekkel, amelyek segítségével mozgásvezérlő rendszereket tervezhet. Bemutatásra kerülnek a motorok és a meghajtók különböző típusai, valamint ezek integrálása nagyobb rendszerekbe (elosztott rendszereket is beleértve) a grafikus rendszertervezés alkalmazásával.
Regisztrálok

NI LabVIEW webes felhasználói felület készítése
2011. június 7., 14:00-15:00
Bemutatjuk Önnek a LabVIEW Web UI Builder alkalmazást, egy új National Instruments szoftvert, amely lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy egyszerű webes alkalmazásokat készítsenek grafikus programozás segítségével. Ezek az alkalmazások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy távoli számítógépről megfigyeljék és irányítsák az automatizált rendszereiket egy webböngészőn keresztül.
Regisztrálok

Várjuk kérdéseit az élő chat-en keresztül!

Ismerje meg a National Instruments technológiákat online szemináriumok, videók és szoftver demók megtekintésén keresztül! Böngésszen termék, ipar vagy felhasználási terület szerint honlapunkon, és találja meg az igényeinek leginkább megfelelő online előadást!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény