FőoldalÜzletMillennium Díjas innováció
2011. április 28., csütörtök ::

Millennium Díjas innováció

Az iparjogvédelmi tudatosság érvényesítése és a szellemi tulajdon védelmében tett erőfeszítéseiért az idei évben a 77 Elektronika Kft. is megkapta a Millenniumi Díjat az ENSZ által meghirdetett Szellemi Tulajdon Világnap alkalmából. A száz százalékban magyar tulajdonú innovatív vállalat közel negyven iparjogvédelmi bejelentés tett, portfoliójában több megadott szabadalom, és mintegy húsz érvényes védjegy szerepel

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (korábban Magyar Szabadalmi Hivatal) idén tizenegyedik alkalommal adta át a Millennium Díjat a szellemi tulajdon védelmében fontos szerepet játszó intézményeknek és cégeknek az ENSZ által meghirdetett Szellemi Tulajdon Világnap alkalmából.
A jelentős iparjogvédelmi portfoliója és az elért gazdasági sikerek elismeréseként a díjazottak között szerepel az orvosdiagnosztikai eszközöket gyártó, idén 25 éves 77 Elektronika Kft. is. A száz százalékban magyar tulajdonú vállalat közel negyven iparjogvédelmi bejelentés tett, portfoliójában több megadott szabadalom, és mintegy húsz érvényes védjegy szerepel, amely tükrözi a cég tudatos márkaépítését és a szellemi tulajdonnal, mint vagyoni elemmel való gazdálkodását.
Zettwitz Sándor, a 77 Elektronika Kft. ügyvezető igazgatója az MTA Zenetudományi Intézetében rendezett ünnepélyes díjátadón elmondta: "Rendkívül büszkék vagyunk a díjra, amely a folyamatos kutatási és fejlesztési munkánk elismerése. Fejlesztés-orientált családi vállalkozásként az elmúlt közel huszonöt évben mindig az innovációt és az állandó, megbízható minőséget tartottuk fő alapelveinknek. Saját fejlesztésű vércukormérő és vizeletelemző készülékeinket betegek ezrei, laboratóriumok százai használják nap, mint nap, számunkra ez a bizonyítéka annak, hogy egy jó ötlettel és sok befektetett munkával a hazai szabadalmakból idővel piacképes, és nemzetközileg is versenyképes termékek születhetnek."

Millennium Díjasok 2011-ben: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, MTA Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézete, 77 Elektronika Kft., Typotex Elektronikus Könyvkiadó

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény