FőoldalÜzletAutomatizált teszt konferencia az NI szervezésében
2011. március 10., csütörtök ::

Automatizált teszt konferencia az NI szervezésében

A legújabb technológiai kutatásoktól a nagy darabszámú gyártásközi tesztig... A szivárgási áram elektronikai tervezésétől az audio rendszerek THD+N számításáig... ...mindez egységes eszköztárral elvégezhető

Vegyen Ön is részt a National Instruments Automatizált Teszt Konferencián, hiszen ez a legmegfelelőbb hely arra, hogy első kézből, az iparág jeles képviselőitől ismerje meg a legújabb ipari trendeket!
Időpont: 2011. április 13. 9 - 17 óráig
Helyszín: Holiday Inn Budapest-Budaörs, Agip u. 2.

Hogyan tovább a gazdasági válság után?
A gazdasági kilátások javulása és a beruházások beindulása számos új feladattal és tesztelési kihívással szembesíti a mérnököket és a kutatókat olyan szakterületen, mint például a villamos- és gépészmérnöki tervezés, az audio/video minőségbiztosítás, illetve a rádiófrekvenciás kommunikáció. A termékfejlesztés és a gyártási folyamat kritikus eleme egy hatékony és rugalmas tesztrendszer felépítése, mert ez javítja a termékek minőségét és megbízhatóságát, valamint kisebb meghibásodási arányt biztosít.

Versenyképesség vagy csődeljárás?
Naprakésznek lenni a legújabb tesztelési és méréstechnikai trendekkel: ez ma az egyik legnagyobb kihívás a mérnökök számára. Meglehetősen nehéz a gyártás és tervezés technológiai változásaival lépést tartani; és talán még nehezebb élen járni az új tesztelési technikákkal, valamint a tesztelési folyamatok fejlesztését segítő technológiákkal.

Olvasson el sikeres felhasználói megoldásokat a tesztelés területéről!

Elektronikus alkatrészek karakterizációja LabVIEW segítségével a biztonsági hibák megelőzéséhez

A Sony PXI alapú automatizált mérőrendszert fejleszt a új 8.1-csatornás digitális jelprocesszor végfok erősítőjéhez

LabVIEW FPGA és NI Vision használata tintasugaras fúvóka teszteléséhez beépített gyártógépekben

A világ legnagyobb gyártó cégei már sikeresen csökkentették termékeik piaci bevezetésének idejét az NI megoldások felhasználásával. Tartson Ön is Velünk!

Vegyen részt az Automatizált Teszt Konferencián!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény