FőoldalÜzletIsmét hazai újdonságok a 2011-es Mobil Világkiállításon Barcelonában
2011. január 11., kedd ::

Ismét hazai újdonságok a 2011-es Mobil Világkiállításon Barcelonában

A mobil iparág legjelentősebb eseményén, a februári Mobile World Congress-en, Barcelonában a világ legnagyobb távközlési vállalatai mellett állít ki ismét négy magyar cég. A FlexiTon, az ITware, a BHE Bonn Hungary és a 3G Multimedia közösen jelennek meg újdonságaikkal a kiállításon

A már nemzetközileg is elismert magyar fejlesztővállalatok elsősorban a mobil szolgáltatók számára kínálnak szoftver- és hardvermegoldásokat, de újdonságaik a telefónia, a készülékgyártók és a reklámpiac szereplőinek érdeklődését is felkelthetik.
Nagy sikerre számíthat többek között, az ITware Kft. CEBIT-en is bemutatott közösségi mobiltelevíziós platformjának, a MOTIware-nek IMS (IP Multimedia Subsystem) alapú változata, amely már szabványosított, IP-alapú multimédiás szolgáltatásokat és alkalmazásfejlesztői rendszert is biztosít. A FlexiTon Kft. az ARIADNE termékcsalád legújabb elemeit emeli ki, amelyek a jelenlegi gazdasági helyzetben sokat segíthetnek a mobilszolgáltatók hálózati kapacitásainak optimális kihasználásában és a bővítések megtervezésében. A 3G Multimédia Kft. pedig a számos hazai és nemzetközi eseményen nagyra értékelt, MG3 névre keresztelt innovációját mutatja majd be, amelynek segítségével a tartalomszolgáltatók a korlátok nélküli zenehallgatás élményének egészen új dimenzióját nyújthatják ügyfeleiknek.

A nemzetközi eseménynek ismét Barcelona ad otthont, 2011. február 14. és 17. között, több mint 50 000 látogatót várva a világ minden tájáról. A világ legbefolyásosabb mobilszolgáltatói és beszállítói mellett az eseményen megjelennek az élenjáró szórakoztatóipari, média és internetes cégek is.

Az ITware Kft. szinte az egyetlen olyan informatikai vállalat Magyarországon, amely közel egy évtizeden át beszállítója és fejlesztőpartnere a legnagyobb magyar mobilszolgáltatónak, miközben egyedi szoftverfejlesztéseivel hazai és nemzetközi vállalatok megoldásszállítója. Saját fejlesztésű alkalmazásai az SMSware, a MOTIware és a FLEETware, amelyekkel a vállalat élen jár a mobil adatkommunikációs megoldások létrehozásában, és nemzetközi színtéren is úttörője a mobil televíziózás elterjesztésének. Budapesti székhelyén a mobil távközlési fejlesztései mellett, kutatással és innovációval foglalkozik.

A FlexiTon Kft immár 20 éve a távközlési szolgáltató cégek stabil és megbízható partnere hálózatkezelő szoftvereik és hálózati adatbázisaik szállításában és a rendszereik üzemeltetésében. Az ARIADNE termékcsaládon alapuló megoldások jelenleg Európa, Ázsia és Afrika 27 országában üzemelnek. A 2011-es kiállításon a cég az ARIADNE termékcsalád legújabb elemeit emeli ki, amelyek a jelenlegi gazdasági helyzetben különösen segítik a szolgáltatókat a hálózati kapacitásaik optimális kihasználásában és a bővítések tervezésében. A FlexiTon közvetlen célja a kiállításon az, hogy új üzleti lehetőségek feltárásával az ARIADNE felhasználók körét legalább 30 országra sikerüljön kiterjeszteni.

A 3G Multimédia Kft. Magyarország egyik innovációs inkubátorának, a Mobilitás és Multimédia Klaszternek köszönheti létrejöttét. A cég innovációjának eredményeként elkészült MG3 család új korszakot nyit a digitális zenehallgatás területén. A szinte bármilyen környezetben működő, teljes körű, korlátok nélküli felhasználói élményt nyújtó megoldás vezető szolgáltatók, készülékgyártók és más piaci szereplők vásárlóinak igényeit is maximálisan kielégítheti. A 3G Multimédia Kft. alig egy éves működése során máris elismerések sorát gyűjtötte be, így többek között megnyerte a 4. Star Tech Innovációs Prototípus versenyt, valamint második helyezést ért el az Elevator Pitch Competition rendezvénysorozaton.

A BHE Bonn Hungary Kft. RF & mikrohullámú kutatás-fejlesztéssel, valamint saját fejlesztésű termékeik gyártásával foglalkozó vállalkozás, melynek a világ több országában vannak képviseletei. Speciális alkalmazásai a TETRA ismétlői illetve golflabda-helymeghatározó radarberendezése mellet kiemelkedő jelentőségű a mobil termékcsaládja, amely mind aktív mind passzív elemekből átfogó kínálatot nyújt a mobil operátorok számára. Az idei kiállításon a cég többek között az új generációs, már LTE kompatibilis megoldásait mutatja be.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény