FőoldalRendszerintegrátorMegfizethető, valóban ipari minőségű 3D nyomtatás
2019. szeptember 02., hétfő ::

Megfizethető, valóban ipari minőségű 3D nyomtatás

Megérkezett a nagy teljesítményű, megfizethető, professzionális Stratasys F120 3D nyomtató, amely kisebb irodák, tervező csapatok számára is elérhetővé teszi napjaink legmodernebb technológiáját. A Stratasys F120 3D nyomtató felülmúlja a piacon elérhető egyéb asztali 3D nyomtatókat és sokkal jobban teljesít

A Stratasys F120 3D nyomtató a nagy teljesítményű FDM technológia és a GrabCAD Print szoftver nyomtatást támogató funkcióinak segítségével a lehető legsokoldalúbb és legintelligensebb megoldást nyújtja.

Még soha nem bizonyult ennyire egyszerűnek, hogy a 3D nyomtatás mindenki számára elérhetővé váljon, a szakterületen tanuló diákoktól elkezdve a legkisebb tervezőstúdiókon keresztül a minden funkciót betöltő prototípuskészítő részlegekig.

Az F120 3D nyomtató minden eddiginél jobban megkönnyíti a belépő szintű ipari minőségű 3D nyomtatási megoldás alkalmazását úgy, hogy hozza a csúcskategóriás rendszerek megbízhatóságát és megismételhetőségét.

Az F120 3D nyomtató egy kompakt rendszer, amelyet úgy fejlesztettek, hogy pontos és megismételhető eredményeket adjon. A Stratasys által mintegy 1200 órán át tesztelt rendszer a tapasztalatok szerint több kulcsfontosságú területen is túlszárnyalja a konkurenciát.

Egy nyomtató, amely kihívás elé állította versenytársait. És az élre tört. Töltse le az összehasonlító tanulmányt, amelyet egy független szakértő készített erről!

Ami a sebességet illeti, a Stratasys a hasonló rendszerekhez képest háromszoros növekedésről számolt be. Azt is tesztelték, hogy a gép a versenytársakhoz képest hogyan teljesít a jellemzők reprodukálása, az alkatrészszilárdság és a felületminőség terén. A berendezésben fűtött munkatér és beépített érintőképernyős vezérlő biztosítja az egyszerű kezelést.

Mi teszi az F120-ast a legmegbízhatóbb 3D nyomtatóvá? Nézzen a színfalak mögé! Töltse le az F120 3D nyomtató technikai ismertetőjét!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény