FőoldalRendszerintegrátorHidraulikus lemezhajlító gép
2019. május 16., csütörtök ::

Hidraulikus lemezhajlító gép

Az Xpert Pro nevű gépújdonság a lemezhajlításban a legnagyobb igényeket, azon belül is a folyamatsebességet és a rugalmasságot helyezi előtérbe. Az Xpert Pro elsősorban tehát sebessége és rugalmassága tekintetében emelkedik ki a mezőnyből, a különböző konfigurációs lehetőségek és teljesítménynövelő opciók pedig lehetővé teszik azt, hogy bármely alkalmazási követelménynek, bármely igények esetére megfelelő megoldást szolgáltasson a lemezhajlításban

Az Xpert Pro lemezhajlításban nyújtott minősége konzisztensen magas, a gép dinamikus lezárási és szabadalmaztatott nyomásreferencia-technológiája kiugróan nagy megismétlési pontosságot tesz elérhetővé. Az Xpert Pro intelligens támogatófunkciókat is ismer (pl. LAMS szögmérő rendszer vagy a görbegenerátor), amelyek a lemezhajlítás alappontosságát emelik ebben a kategóriában ritkaságnak számító szintre. Mindehhez ráadásul elegendő néhány üzemeltetési munkalépést elvégezni személyi oldalról.

Az üzemeltetési komfortot magas minőségi szinten, a folyamatvezérlést transzparens módon az intuitív ByVision Bending felhasználói interfész szolgáltatja. A gép érintőkijelzős vezérlése minden információt elérhetővé tesz, ami a gyors és hatékony munkavégzés szempontjából szükséges és lényeges. A szintén kényelmes, offline programozásra is adott a lehetőség, és a futó gyártás megszakítása nélküli, egyszerű adatimportálás is támogatott. Az Xpert Pro nyomási ereje 981–9807 kN, a hajlítási hosszúság 3100–10 200 mm lehet.

A Bystronic Laser AG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény