FőoldalRendszerintegrátorÚj köszörűgép rugalmas üzemeltetési és egyszerű konfigurációs lehetőségekkel
2018. október 02., kedd ::

Új köszörűgép rugalmas üzemeltetési és egyszerű konfigurációs lehetőségekkel

A United Grinding új fejlesztésű, Mikrosa Kronos S 250 köszörűgép egyik fő különlegessége, hogy karbantartásmentes, hibrid csapágyazásra szerelt köszörűorsóval rendelkezik, amely akár 150 m/s kerületi sebesség elérésére képes, és a gép CBN nevű, nagysebességű technológiájával kombinálva jelentősen csökkentett konfigurációs- és ciklusidők érhetők el

A Mikrosa Kronos S 250 középrész nélküli köszörűgép szögben elforduló kialakítást követ, a precíziós tömeggyártás megvalósításához. A támogatott munkadarab-átmérők 1,5 … 35 mm-esek lehetnek, a bemarásos vágási szélesség akár 245 mm is lehet. A Kronos S 250 keresztcsúszós kialakítása a nagy dinamikájú, digitális meghajtással megtámogatott görgőket tartalmaz, a precíziós csapágyas kialakítás jelentős rugalmasságot biztosít a konfiguráció, felületmegmunkálás és köszörülés közben.

A Mikrosa Kronos S 250 másik újdonsága a köszörű- és továbbítókorongok felületmegmunkálása négy CNC tengely mentén a munkadarab síkjának közepén. A gép felépítése belül egy termikusan stabil, vibrációtompító Granitan gépágyat tartalmaz, az általa támogatott technológiai spektrum pedig a szimplavagy többszörös gyártásra kiterjedő, beszúró köszörüléstől az áteresztő köszörülésen át a rezgő köszörülésig terjed.

A gép teljes burkolata kielégíti a legnagyobb környezetvédelmi feltételeket is, így a különböző hűtőközegek (pl. emulzió vagy köszörűolaj) használata is támogatott. A szélesre nyíló tolóajtók felhasználóbarát hozzáférést adnak a köszörűközponthoz, leegyszerűsítve a gépkonfigurációt.

A United Grinding honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény