FőoldalRendszerintegrátorA Hitachi Power Tools országos oktatási programot indít
-0001. november 30., hétfő ::

A Hitachi Power Tools országos oktatási programot indít

Nem kell többé kalkulálni az építkezéseken a kéziszerszámok leégett forgórésze miatti időkieséssel, a tetemes javítási költséggel és a határidő csúszásból adódó kötbérrel. A Hitachi Power Tools Hungary Kft. ugyanis elindítja a Hitachi KoKI szénkefementes motorral szerelt eszközeinek országos oktatási programját. Ezek a szerszámok feszültségcsökkenés, vagy feszültségesés esetén is leadják a maximális teljesítményt. Másképp kell velük dolgozni. Az ősz folyamán több mint ezer szakember kap erre vonatkozó képzést

Kisebb, könnyebb, hatékonyabb

A forradalmian új technológiát alkalmazó fúrók, vésőkalapácsok, sarokcsiszolók és ütvefúrók ugyanis nem érzékenyek a feszültségesésre, azaz kisebb feszültség esetén is leadják a maximális teljesítményt. Ez megkönnyíti a munkát olyan esetekben is, amikor a munkaterülettől messze, akár 100 méterre van csak lehetőség áramforráshoz csatlakozásra. Az ilyen motorokkal szerelt szerszámok üzemeltetéséhez nincs szükség költséges inverteres áramfejlesztőre. Az üzembiztonság és a kiegyensúlyozott teljesítmény mellett ez a technológia lehetővé tette a gépek méretének csökkentését és súlyuk jelentős, akár 30 százalékos csökkentését. A Magyarországon elsőként bevezetett új műszaki megoldással könnyebb a munkavégzés és javul a munkabiztonság is.

Felkészítés országszerte

A vésőkalapácsok, fúrókalapácsok magyarországi piacát vezető Hitachi Power Tools Hungary cégvezetője, György Tibor elmondta, hogy az új eszközök használatát országszerte oktató program keretében mutatják be a kereskedői hálózatukhoz tartozó 300 viszonteladónak, valamint az eszközök szervizelését végző 50 műhelynek és a teljes hazai építőipari gépkölcsönző hálózatnak.

Új márkanév: HiKOKI

György Tibor emlékeztetett arra, hogy 2018 októberétől a Hitachi Koki által gyártott szerszámgépek márkaneve Hitachi-ról HiKOKI-ra változik és ezzel a neves japán gyártó új fejezetet nyit több mint 70 éves történetében. A cégvezető fontosnak tartotta hozzáfűzni, hogy a névváltozás a minőségi és innovatív szerszámgépek forgalmazásában semmilyen fennakadást nem okoz. A több mint 450 modellből álló kínálatuk a magyarországi márkakereskedőnél továbbra is hozzáférhető lesz. A termékek ugyanazokból a japán gyárakból, ugyanolyan modell néven kerülnek ki, mint eddig.

A Hitachi Power Tools Magyarország honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény