FőoldalRendszerintegrátorÚj, nagy hatékonyságú ventilátorok és vezérlők
2018. augusztus 06., hétfő ::

Új, nagy hatékonyságú ventilátorok és vezérlők

Az RS Components bejelentette új, energiahatékony ventilátorvezérlők, valamint a 4300N sorozatú ventilátorok elérhetőségét az ebm-papst-tól, a nagy hatásfokú ventilátorok és motortermékek egyik vezető gyártójától a világon

A legújabb ventilátorvezérlő megoldások olcsó, hitelkártya méretű készülékek. A DCP-vezérlők hőmérséklet-érzékeny fordulatszám-szabályozással optimális teljesítményfelvételt biztosítanak a négyvezetékes PWM vezérlésű kompakt ventilátoroknál 12, 24 és 48 V DC esetén. Az EC-tartomány hőmérsékletszabályozást kínál az energiatakarékos motorokkal felszerelt kompatibilis ventilátorok számára.

Mindkét tartomány előre beállított hőmérsékletprofilokat kínál, és 2 m-es hőmérséklet-érzékelő kábellel rendelkezik, lehetővé téve egy sor riasztási funkciót, mint például a túlmelegedés, a ventilátor és az érzékelő meghibásodása, mindezt anélkül, hogy további tápegység kellene a működtetésükhöz. Ez a legújabb generáció tartalmazza a teljesen új Konfigurálható általános vezérlőt (CGC) is, amely alkalmas mind az egyenáramú, mind az EC ventilátorokra, és lehetővé teszi az ügyfelek számára a hőmérsékletprofilok alkalmazását, így ideálisak fejlesztőkészletként történő felhasználásra.

Az RS-től a 4300N sorozatú DC axiálventilátorok is elérhetők, amelyek magas légáramot (max. 285 m³/h-ig) kínálnak, alacsony működési zaj és nagy hatékonyság mellett. A 119×119×32 mm-es sorozat olyan fejlesztéseket tartalma, mint a különleges kialakítású lapátok és a lapátvégeken található innovatív szárnyacskák, amelyek javítják az aerodinamikai hatékonyságot, és megakadályozzák a zajkeltő turbulenciát. További speciális verziók állnak rendelkezésre, amelyek sebességjel kimenetet, PWM bemenetet, nedvesség elleni védelmet, IP68 védelmet és külső hőmérséklet érzékelőt kínálnak. Így a ventilátorok olyan iparágakban és alkalmazásokban használhatók, mint például a számítástechnika és a távközlés, a meghajtók, az automatizálás, a szolár inverterek, valamint az automatizálás és számos más ipari alkalmazás.

A DC axiálventilátorok és ventilátorvezérlők ebm-papst 4300N sorozata most már elérhető az EMEA és az ázsiai-csendes-óceáni térségben.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény