FőoldalRendszerintegrátorMaximális biztonság az energiaelosztásban
2018. augusztus 02., csütörtök ::

Maximális biztonság az energiaelosztásban

Az Eaton bemutatja az új generációs NH rendszerű XNH biztosítós szakaszolókapcsolóját. Biztonságos, költséghatékony és időtakarékos projektek az egyszerű telepítésnek köszönhetően. Az energiaelosztással foglalkozó cég új biztosítós szakaszolókapcsolója egyben az első biztosítékkal ellátott NH kapcsolóberendezés, amely szabványosan csatlakoztatható a SmartWire-DT-hez

Az xEffect kapcsolócsalád részeként az XNH termékcsalád széles választékban tartalmaz készüléket és különféle kiegészítőket. Ez lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb igényeket is ki tudja elégíteni a gépgyártás, rendszerintegrálás és a hagyományos energiaelosztás területén. Az Eaton így egy olyan készülékcsaláddal lép a piacra, amely még annál is több biztonsági funkciót nyújt, mint amit az MSZ EN 60947-3 (IEC/EN) szabvány előír.

A SmartWire-DT-hez, az Eaton intelligens (vezetékes) kommunikációs rendszeréhez való csatlakozáshoz az XNH kapcsolóberendezésbe egy kommunikációs modul van beépítve. Ez lehetővé teszi a biztosítóbetét állapotának, a készülék kapcsolási helyzetének és a teljesítményértékek folyamatos ellenőrzését és dokumentálását. Az adatok gateway-eken (átjárók) keresztül továbbíthatók bármilyen alkalmazott ipari buszrendszer számára. Ennek eredményeképpen a felelős személyzet könnyedén fel tudja ismerni a kritikus állapotokat a vezérlőközpontban és azonnal meg tudja találni a probléma forrását.

Az FCL (fuse control light) betétfigyelő-rendszer szintén segít csökkenteni egy áramkör leállási idejét hiba esetén. Az FCL egy LED segítségével jelzi a hibás biztosítóbetétet a kezelő részére, így a meghibásodott betét azonnal beazonosítható és cserélhető.

A biztosítós szakaszolókapcsoló megnövelt érintés elleni védelemmel bír a felső és oldalsó részeken, valamint csavarmentes burkolata fokozott védelmet biztosít a kezelőszemélynek működtetés során. Az Eaton beépített érintésvédelemmel látta el az eszközt, mely biztonságos elválasztást biztosít a készülék áram alatti részei és a kapcsolószekrény között. A készüléket le is lehet zárni, így megakadályozható, hogy illetéktelenek hozzáférjenek. Karbantartás alkalmával a kezelő „parkoló helyzetbe” tudja tenni a fedelet a biztosítékokkal együtt és rögzíteni tudja azt például egy kábelkötegelővel.

További jellemzői az áramlopás elleni védelem, borítás minden oldalon és többoldalas csatlakozási technológia, valamint szorítókengyeles, kábelsarus, prizma és kettős prizma csatlakozók.

Az XNH biztosítós szakaszolókapcsolók 00-ás, 1-es, 2-es és 3-as méretben kaphatók. A sorozat jellemzője hogy a 3 pólusú kialakítás mellett rendelkezik 1, 2 és 4 pólusú kialakítással gyűjtősínre, szerelőlapra vagy kalapsínre szerelhető kivitelben. A 60 mm-es sínrendszerhez - pl. az Eaton Sasy 60i rendszerre - építhető verzió esetén az alsó kábelcsatlakozás könnyen átalakítható felső csatlakozássá.

Az Eaton honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény