FőoldalRendszerintegrátorJelentősen bővült a lapra és táblára szerelhető kapcsolók portfóliója
2018. június 06., szerda ::

Jelentősen bővült a lapra és táblára szerelhető kapcsolók portfóliója

Az RS Components bejelentette, hogy a piacvezető gyártó, a C&K jelentősen bővíti kapcsolótermékeinek választékát, amelybe beletartoznak a táblára és a nyomtatott áramköri lapra történő szerelésre szolgáló eszközök is. A C&K vállalatot 1928-ban alapították, amely a világ egyik legmegbízhatóbb márkanevét jelenti a kiváló minőségű elektromechanikai kapcsolók területén

Az RS által biztosított, kiváló értéket és megbízhatóságot nyújtó portfólióbővítés a népszerű NYÁK-ra és táblára szerelt nyomógombok, a DIP (duplakivezetéses) kapcsolók, a kulcs- és érintőkapcsolók teljes választékát öleli fel. A többféle retesszel, valamint a stílusok, formák és színek széles választékában kínált eszközök kifejezetten a gépek és a panelek azon építői számára készültek, akik az ipari alkalmazások teljes spektrumában terveznek ember-gép interfészeket az irányító rendszerekhez, többek közt a szállítói és a gyógyászati területeken is. A bővített portfólió kiemelt elemei közé tartoznak a nemrég piacra dobott PNP-sorozatú ipari nyomógombos kapcsolók, valamint az APB-sorozatú nyomógombok háttérvilágítású védősapkáján lévő, a felhasználó igényei szerint kialakítható grafika.

A szállítás és az ipari vezérlés területén dolgozó, valamint a tesztberendezések az automatizálási alkalmazások tervezőit megcélzó PNP sorozatú szigetelt nyomógombok IP68 védettségi besorolással rendelkeznek, annak érdekében, hogy bírják a mostoha környezet és a nagynyomású mosást. Az egységek többféle stílusú burkolatban állnak rendelkezésre, és meghosszabbított, mintegy 1 millió ciklust kitevő üzemidőt biztosítanak.

Emellett az új hőre lágyuló burkolatkialakítással kapható PNP-sorozat egyesíti a gyártó NP-sorozatú kapcsolóinak robusztus teljesítményét, illetve azok 5 A teljesítménykapacitását, valamint az AP-sorozatának kedvező árát. A jellemzők közé a továbbiak tartoznak: akár 2 darab 22-es kábelt magában foglaló, a könnyebb beszerelést lehetővé tévő hosszabb forrasztóvezetők és -nyílások, akár 5 A ellenállásos terheléskezelés, továbbá SPST és SPDT elektromos funkciók.

Továbbá rendelkezésre állnak még az APB-sorozatú, háttérvilágítással rendelkező ipari nyomógombos kapcsolók, amelyekben kék vagy fehér színű LED-lámpák jelzik jól láthatóan, hogy a kapcsoló működik-e, illetve be van-e kapcsolva. A C&K 9 különféle sapkajelzést biztosít szabványos tartozékként, valamint teljesen a vevők igényeire szabható, festett és lézeres gravírozással készült sapkaképességeket is kínál. A kapcsolók SPST pillanatnyi működésű eszközök, és olyan menetes változatokban állnak rendelkezésre, amelyek IP67 paneltömítést, valamint IP65, paneltömítés nélküli, beépülő változatokat tartalmaznak.

Az APB-sorozat ideális megoldás a terepen történő szállításhoz, valamint az építőipari gépek vezérlőberendezéseihez, illetve a mostoha körülményekre szánt ipari alkalmazásokban használt joystick-modulok és vezérlőpanelek számára.

A -40°C és +85°C közötti névleges hőmérsékleti tartományban használható kapcsolókat emellett meghosszabbított, akár 1 millió ciklust kitevő üzemidő is jellemzi. A csatlakozások többféle, 50 mΩ ellenállású névleges teljesítményben állnak rendelkezésre (200 mA/24 VDC; 100 mA/50 VDC; 400 mA/22 VAC; 125 mA/125 VAC).

A C&K széleskörű portfólióját mostantól az RS biztosítja az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény