FőoldalRendszerintegrátorUniverzális marógépek
2018. május 11., péntek ::

Univerzális marógépek

A Mécanuméric bemutatta MECAPRO nevű, professzionális felhasználók számára kínált, 3-tengelyes marógépeit. A kiváló ár/teljesítmény aránnyal jellemezhető marógépeket az ipar bármely szektorában optimálisan használhatják. A MECAPRO sorozatú gépekkel kiváló pontossággal munkálhatók meg különféle munkadarabok, amelyek elkészült állapotukban felhasználhatók hirdetőfelületeken, jelzőtáblákon stb.

A kiválasztott eszterga és szerszám függvényében többféle anyaggal is kompatibilis a MECAPRO. A teljesség igénye nélkül ezek az alábbiak is lehetnek: merev műanyaglemezek (PMMA, PC, PS, PVC, ABS stb.), húzott alveolar és műanyag lemezek, merev habok (PU, PS stb.), félmerev habok (KAPA line® stb.), illetve Alucobond®, Dibond®, Reynobond® és egyéb építőipari kompozit anyagok, végezetül az ipar különböző szektoraiban használt kompozit anyagok, mint például üvegszállal erősített poliészter, szénszál, fa stb. Sőt a sornak ezzel még mindig nincs vége, hiszen akár alumíniumvagy rézalapú könnyű ötvözetekkel, acéllal és rozsdamentes acéllal is megbirkózik a gép, gravírozni akár kőbe, márványba és gránitba is képes.

A 3-tengelyes CNC gép munkavégzési úthosszai X irányban 1020, 3050, 4050 vagy 6050 mm, Y irányban 1520 vagy 2020 mm, Z irányban pedig 250 vagy 400 mm lehet, felhasználási lehetőségei gyakorlatilag korlátlanok, hiszen bútoroktól kezdve kórházi és elektronikai ipari eszközökön át hajólapátokig bármely területen munkára fogható.

A Mécanuméric honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény