FőoldalRendszerintegrátorÚj szakaszoló-kapcsolók Sitor biztosítóbetéttel félvezető védelemhez
2018. április 21., szombat ::

Új szakaszoló-kapcsolók Sitor biztosítóbetéttel félvezető védelemhez

A Siemens olyan változatokkal bővíti 3KF sorozatú szakaszoló-kapcsolóit, melyeket Sitor biztosítóbetéttel szereltek fel félvezető védelemhez. A szakaszoló-kapcsolókat elektromos berendezések terhelés alatt történő biztonságos be- és kikapcsolására használják. A készülékek a rendszereket védik rövidzár esetén és megakadályozzák a veszélyes áramütéseket például karbantartási munkák során. A Sitor biztosítóbetétet tartalmazó új változatok még gyorsabb kioldásúak, mint a kisfeszültségű biztosítókkal felszerelt szakaszoló-kapcsolók. Így meggátolják az olyan rendkívül érzékeny elektronikus komponensek károsodását, amiket például frekvencia-váltókban, UPS rendszerekben és motorok lágyindítóiban használnak. Mi több, az új sorozat darabjait korszerű hődisszipációs megoldás jellemzi. Ennek eredményeként a Sitor biztosítóbetéttel felszerelt szakaszoló-kapcsolók még nagy terhelési áramoknál is alkalmazhatók

A 3KF szakaszoló-kapcsolók kielégítik a főkapcsolókkal, vészleállító kapcsolókkal vagy javítókapcsolókkal szemben támasztott valamennyi követelményt. A rendszer hibás működése esetén áramütés elleni védelmet biztosítanak az üzemeltető személyzetet számára, továbbá használhatók szinti elosztókban hálózati lekapcsolás céljára. Az elülső vagy a készülék oldalára szerelt működtető mechanizmusok függőlakattal lezárhatók, megakadályozva az engedély nélküli kapcsolást. A közvetlen érintkezést feszültség alatt álló szerkezeti részekkel kivezetősapkák gátolják. Az ívzárlat ellen becsúsztatható fáziselválasztók védenek. Az azonnali reagálásra szolgáló gyorskioldású biztosítékokat optimális kialakítású biztosítékmonitor jelzi.

A Sitor biztosítóbetéttel felszerelt 3KF szakaszoló-kapcsolók 690 V-ig használhatók váltakozó áramú, és 440 V-ig egyenáramú alkalmazások esetén. A Siemens a szakaszoló-kapcsolókat öt méretben kínálja 32 és 800 A áramerősség közötti alkalmazásokhoz; ezek mindegyike három- és négypólusú változatban is rendelkezésre áll. Az egységek könnyen telepíthetők, és bármikor lehetőség van további funkciók utólagos beépítésére. A szakaszoló-kapcsolók szerelőlapra vagy szabványos szerelősínre rögzíthetők. A csatlakoztatáshoz kengyeles vagy lapos csatlakozókat használnak. A beépített tesztfunkció ellenőrzi a vezérlőáramkörök helyes huzalozását.

A Siemens honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény