FőoldalRendszerintegrátorNagy teljesítményű hajlékony LED-szálak meleg fénnyel
2017. augusztus 10., csütörtök ::

Nagy teljesítményű hajlékony LED-szálak meleg fénnyel

A Feilo Sylvania bemutatta legújabb spirálkonstrukciós LED fényforrásait, amelyek a hagyományos LED megoldásoktól teljesen eltérő vizuális élményt nyújtanak, így tökéletesen képesek visszaadni a hagyományos izzók által megteremtett melegfényű atmoszférát. A rugalmas LED szálakat tartalmazó Sylvania ToLEDo Vintage fényforrások gyártásánál olyan csúcstechnológiát (Flexible Filament Chip Technology) alkalmaznak, amelyet kifejezetten a népszerű, gyenge megvilágítású, Vintage fényhatás megteremtésére terveztek

Az egyedi kialakítású fényforrások professzionális és magáncélú felhasználásra egyaránt kiválóan alkalmasak minden olyan területen, ahol a dekoratív megjelenés, illetve a meghitt, ám mégis elegáns atmoszféra megteremtése a cél. Ideális megoldást kínálnak vendéglátóhelyek (hotelek, éttermek, kávézók, bárok) belsőépítészeti kialakításához, műemlék épületek belső terének megvilágításához, vagy kísérletező kedvű amatőr lakberendezők kreatív elképzeléseinek megvalósításához egyaránt.

A Sylvania ToLEDo™ Vintage kollekció tagjai három különböző formájú spirálkonstrukcióval (Helix, Cord, Flow), négy különböző formában kerülnek piacra (gyertya, A60, ST64, gömb 95 mm és 125 mm). A kollekció miden tagja arany színű üvegburát kapott, és minden modell rendelkezésre áll szabályozható és nem szabályozható fényerejű változatban is.

"A Sylvania a kezdetektől fogva úttörő szerepet játszik a hagyományos megjelenésű LED-es fényforrások gyártásában. A ToLEDo™ Vintage választékunk az első sorozat, amely gyakorlatilag tökéletesen újrateremti a hagyományos izzók fényhatását, sőt ennél tovább is megy, mert az FFCT technológiának köszönhetően belenézhetünk a fényforrásba anélkül, hogy elvakítana a fénye” - mondta el Tokajiné Tajti Anita, az Inesa Europa közép-kelet európai kereskedelmi igazgatója.

A Sylvania ToLEDo™ Vintage fényforrások műszaki paraméterek tekintetében, és környezetbarát tulajdonságaiknak köszönhetően is a LED technológia élvonalát képviselik. Használatukkal akár 92%-os energiamegtakarítás is elérhető, kimagasló fényhasznosítási mutatókkal rendelkeznek, minimális a CO2 kibocsátásuk, továbbá nem tartalmaznak higanyt. Élettartamuk átlagosan 15.000 óra, ami 7,5-szer hosszabb, mint a hagyományos izzólámpáké.

A gyártó minden Sylvania ToLEDoTM Vintage fényforrásra három éves garanciát biztosít.

A Feilo Sylvania honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény