FőoldalRendszerintegrátorÚj robusztus és kiváló jellemzőkkel bíró ipari mikro-miniatűr csatlakozók
2017. augusztus 02., szerda ::

Új robusztus és kiváló jellemzőkkel bíró ipari mikro-miniatűr csatlakozók

Az RS Components bemutatja a Norcomp új mikro-miniatűr ipari csatlakozóit kínálatában. Ezek a költséghatékony és kiváló jellemzőkkel bíró csatlakozók kitűnő alternatívát jelentenek a katonai és repülőgépipari besorolású micro-D csatlakozók helyett

A 380/381/382/960 sorozatú Micro-D csatlakozókat és kábelszerelvényeket olyan kereskedelmi piacok számára tervezték, mint a robotika, a távközlés és a mérőberendezések gyártása, valamint minden egyéb olyan alkalmazás számára, ahol helytakarékos, mégis robusztus, árnyékolt I/O csatlakozórendszerre van szükség.

A Norcomp Micro-D sorozata három ipari szabványú méretben érhető el – 9, 15 és 25 utas –, valamint függőleges és derékszögű felületszerelt és kábelre szerelt változatokban. Mivel az érintkezők közötti távolság mindössze 1,27 mm (0,050 hüvelyk), a csatlakozók kevesebb, mint harmadannyi helyet foglalnak, mint a standard típusú D-sub csatlakozók, mégis erőteljes fém és fém közötti mechanikus érintkezést és árnyékolási hatékonyságot biztosítanak.

Csatlakoztatható a legtöbb kereskedelmi vetélytárs termékeivel, emellett pedig olyan jellemzőkkel bír, mint az 1 A-es érintkező-teljesítmény, valamint a -55 °C és +85 °C közötti üzemi hőmérséklet.

A Norcomp ipari Micro-D csatlakozósorozatát az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény