FőoldalRendszerintegrátorA világ első akkumulátor nélküli Bluetooth olvasója
2017. április 19., szerda ::

A világ első akkumulátor nélküli Bluetooth olvasója

A környezetbarát Honeywell Voyager 1202g-BF lézeres vonalkódolvasó olyan technológiai újításon alapszik, mely ötvözi a Bluetooth technológia vezeték nélküli szabadságát, a hagyományos akkumulátorokkal járó karbantartás és hosszú töltési idő nehézségei nélkül. Mint minden Voyager vonalkódolvasó, az 1202g-BF is kiváló vonalkód olvasási képességgel rendelkezik gyenge minőségű vagy sérült vonalkódok esetén is

A vezeték nélküli Bluetooth® kapcsolat teljes szabadságot biztosít, normál munkakörnyezetben a bázisállomástól számított akár 10 méteres mozgástérrel. A kényelemi funkcióként, a bázisállomáson található gomb segítségével hangjelzést tud aktiválni, aminek segítségével könnyebben megtalálja az elhagyott vonalkódolvasót.

A technológia használata során az akkumulátor helyett „szuperkondenzátort” alkalmaznak, mely képes 35 másodperc alatt teljesen feltöltődni és legalább 100 kód leolvasásra elegendő energiát biztosít. Ennek köszönhetően a Voyager 1202g-BF ideális olyan munkára, ahol esetenkénti vezeték nélküli leolvasásra van szükség, például kiskereskedelmi környezetben kiegészítőként pénztári vonalkódolvasókhoz vagy logisztikai komissiózási faladatokhoz.

vrh honeywell 1

A Voyager 1202g-BF plug-and-play eszköz, tehát azonnal használható vonalkódolvasó, mely automatikus interfészérzékeléssel bír. Mivel csatlakozáskor automatikusan konfigurálja magát az adott interfésznek megfelelően, ezáltal a telepítési folyamat rövidebb és a konfiguráló vonalkódok leolvasásának fáradságos folyamata szükségtelenné válik.

Az 1202g-BF a már bizonyított Voyager platformra épült, így a vezeték nélküli eszközök kényelmével kínál magas teljesítményű lineáris vonalkódolvasást - és mindezt akkumulátor nélkül. A 1202g-BF használatával eltűnnek az akkumulátoros eszközökhöz köthető karbantartási problémái!

A legfontosabb tudnivalók:

  • Radikálisan lecsökkentett töltési idő miatt nincs szükség tartalék akkumulátorra a folyamatos használat biztosításához
  • Környezetbarát, mert nem szennyezi a környezetet az elhasznált akkumulátor
  • Felhasználóbarát, mert az kisebb súlyának köszönhetően hosszabb távon is kellemes használatot biztosít
  • Bluetooth® technológia jóvoltából a bázisállomástól számított közel 10 méteres körben kínál mozgásszabadságot.
  • Megbízható vonalkódolvasás: az eszköz jó kódolvasási képességének köszönhetően a gyenge minőségű vagy sérült kódok sem akadályozzák a munkafolyamatot.
  • IP42-es védettség
  • Automatikus interfész konfiguráció: A készülék interfész támogatása lehetővé tesz egy automatikus konfigurációt, mely helyettesíti a programozó vonalkódok leolvasásának időigényes feladatát.

A forgalmazó Vonalkód Rendszerház honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény