FőoldalRendszerintegrátorSkálázható vezérlési megoldás CNC rendszerekhez
2017. március 06., hétfő ::

Skálázható vezérlési megoldás CNC rendszerekhez

A NUM számos megoldást kínál CNC gépek automatizálására. A modern, skálázható, csúcsminőségű hardverek hosszú távú befektetési lehetőséget és kompromisszummentes megbízhatóságot kínálnak, a portfolióban tapasztalható esetleges hiányosságok esetén a NUM teljes odaadással siet az érdeklődők segítségére annak érdekében, hogy megszülessen a megoldás

A NUM-féle CNC rendszerek hagyományosan nyílt forrású, széles funkcionalitású szoftverrel rendelkeznek, amelyek igazodnak az automatizálni kívánt gépek aktuális igényeihez. A CNC vezérlés a NUM rendszereinek kulcseleme. A rendkívüli ár/érték arányt és befektetési tartósságot a nagy számítási teljesítményű processzorok és bővítésbarát, intelligens layout teszik lehetővé ill. támogatják. A PLC programozása az IEC 61131-3 követelmények szerint történik, a korszerű fejlesztőkörnyezet új eszközöket állít a fejlesztési, üzembehelyezési és szervízelési feladatok szolgálatába.

A több mint 200 tengelyt, 40 csatornát, 4000 IO-t, 1 GiB PLC-memóriát és 30 MiB felhasználói memóriát támogató Flexium+ képes a legigényesebb alkalmazások egyszerű vezérlésére is. A teljes skálázhatóságnak köszönhetően a kisméretű konfigurációk is optimálisan reprezentálhatók. A G- és M-kódok feldolgozhatók vagy teljesen új ciklusok is létrehozhatók; ez a még kipróbálás előtt álló CNC beállítások elemzését könnyíti meg, mivel a CNC program valósidőben módosítható eseményvezérlés céljából.

A NUM-féle CNC rendszerek ember-gép interfésze (HMI) számos géptípus funkcióvezérlésre biztosít kiváló megoldást. A szolgáltatások között megtalálható 3D szimuláció biztosítja, hogy az operátor minden időpillanatban hozzáfér egy áttekintő nézethez még a rejtett folyamatokat illetően is.

A NUM honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény