FőoldalRendszerintegrátorAkár 16 szerszám egyidejű kezelésére
2017. január 18., szerda ::

Akár 16 szerszám egyidejű kezelésére

Az Apex Tool-csoport alá tartozó Cleco bejelentette LiveWir-sorozatú, vezeték nélküli szerszámrendszerének továbbfejlesztett változatait. Az új LiveWire-generáció kombinálja a vezeték nélküli szerszámok adta szabadságot és kiváló akkumulátoros élettartamot, karöltve a legkorszerűbb biztonsági előírásoknak való megfelelőséggel

A hatásfok és termelékenység csúcsra járatására megtervezett LiveWire-rendszerben egyetlen vezérlő akár 16 szerszám kezelésére is képes, így minden szerszám közvetlenül tud kommunikálni az üzemi hálózattal. A rendszer felhasználóbarát, LCD-alapú interfésze, konfigurálható kezelőszervei és státuszindikátorai valósidőben teszik lehetővé a szerszámokra vonatkozó információk forgalmazását. A Cleco mPro400GC központi vezérlő kiváló nyomatékpontosságot, nagy pontosságú folyamatvezérlést és dokumentációs képességeket biztosít minden munkaciklusra. A vezérlőben implementált WLAN interfész a legkorszerűbb biztonsági szabványok követelményeit is kielégíti titkosítás és hitelesítés szempontjából is, ezáltal a LiveWire eszközök minden alkalmazási feltétel mellett tökéletesen megbízható adatvitelt biztosít nyomatékbeállításokhoz a 3 ... 90 Nm tartományban. A gyártó Cleco ettől eltérő, egyedi igények kielégítését is vállalja.

A LiveWire-szériás, vezeték nélküli szerszámok a nyomaték-, szög- és sebességvezérlésre számos megoldást biztosítanak. A biztonsági szempontból fokozottan kritikus szerelési feladatok során a motorteljesítmény a kifejtett nyomatékra való tekintettel megfigyelés alatt tartható, így a Class A (VDI/VDE 2862) biztonsági besorolású alkalmazások követelményei is teljesíthetőek. Az újgenerációs, P-sorozatú szerszámok erőátviteli rendszerének innovatív kialakítása az élettartam és pontosság ideális kombinációját valósítja meg, és ezzel a gép élettartamát több mint 500 ezer ciklusra terjeszti ki, amely az előző generációnak éppen a kétszerese.

A Cleco honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény