FőoldalRendszerintegrátorEtherCAT-kompatibilis kiszolgáló lézervezérlő
2017. január 04., szerda ::

EtherCAT-kompatibilis kiszolgáló lézervezérlő

Az ACS Motion Control olyan lézervezérlő modult fejlesztett ki a lézerforrás közvetlen vezérlésére, amely alkalmas a precíz, lézeres mikromegmunkálási és nagy teljesítményű alkalmazások kezelésére. Az LCMv2-sorozatú EtherCAT kiszolgálómodul funkciók széles tárházát biztosítja, amelyek közül nem hiányzik a digitális impulzusmodulációs dinamikus teljesítményvezérlési, kimeneti impulzus- és kapuzójelek, amelyek a 2D-6D mozgásvezérléshez, programozható működési zónákhoz stb. való szinkronizálást lehetővé teszik

Az univerzális interfésszel rendelkező LCMv2 gyakorlatilag bármely olyan lézer vezérlésére alkalmas, amelynek rendeltetési célja a gépészeti alkalmazás. A nagy sebességű lézervezérlő kimenet mellett az LCMv2 dedikált biztonságizár-vezérlési bemenetet, hibabemenetet és engedélyező kimenetet is biztosít, továbbá rendelkezésre áll 8/8 általános célú digitális I/O csatlakozás is az alkalmazás-, ill. lézerspecifikus funkciók implementálásához.

A LCMv2-sorozatú EtherCAT kiszolgálómodulokat kifejezetten nagy pontosságú, lézeres megmunkálási és gyártási alkalmazásokra optimalizálta a gyártó minden tekintetben. A lézerteljesítmény és impulzuspozíció dinamikus vezérlésével az LCMv2-sorozatú kontrollerek a legnagyobb pontosságot igénylő mikromegmunkálási alkalmazásokban is kimagasló teljesítményt biztosítanak. Az LCMv2-t az ACS-féle SPiiPlus mozgásvezérlők teljes mértékben támogatják. A haladó mozgásipálya-generáló és opció és a natív G-Code programozástámogatás minimalizálja a fejlesztés és optimalizálás erőforrás-szükségletét, amely a végtermék mielőbbi piacra kerülését is elősegíti.

Az ACS Motion Control honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény