FőoldalRendszerintegrátor„Best in Class” LED-csöveket mutatott be a Feilo Sylvania
2016. december 15., csütörtök ::

„Best in Class” LED-csöveket mutatott be a Feilo Sylvania

A Feilo Sylvania bemutatta új ToLEDo T8 Superia V3 LED-cső termékcsaládját. A fényforrások megjelenésükben és hangulatukban a hagyományos fénycsöveket idézik, miközben a kategória legjobb műszaki paramétereivel rendelkeznek. A termékcsalád tökéletes megoldás lehet azoknak, akik megfizethető és energiatakarékos LED-es megoldásra szeretnék cserélni hagyományos T8 típusú fénycsöveiket

Új termékcsaládot mutatott be az innovatív világítástechnikai megoldásairól ismert Feilo Sylvania. Az új ToLEDo T8 Superia V3 LED fényforrások a hagyományos fénycsövek tulajdonságait ötvözik a legújabb műszaki megoldásokkal. A termékcsalád tagjai a hagyományos fénycsövekkel szemben azonnali fényt biztosítanak, nem villódznak és nem zajosak, ugyanakkor az egyes fényforrások kiemelkedő fényáramértékekkel (akár 4050 lm), és 320° a fényeloszlással rendelkeznek. Alkalmazásuk jelentősen csökkentheti a felhasználók energiafelhasználását (Az A++ energiaosztály és a 150 lm/W-os fogyasztás) így gyorsan megtérül a beszerzés költsége. A 200 000 kapcsolási ciklussal rendelkező fényforrások 40 000 órás élettatartama minimalizálja a karbantartási költségeket. A termékek üvegburája könnyű és rugalmas anyagból készül, amely idővel nem színeződik el, és nem hajlik meg, mint ahogyan az egyes műanyag szerkezetű fénycsöveknél megfigyelhető, továbbá a fém alkatrészek mellőzésével nem áll fent az áramütés veszélye. A ToLEDo T8 Superia V3 LED csövek magas sugárzási szöge minimalizálja a ‘barlang” hatást, ezzel is a hagyományos világítás érzetét keltve. A ToLEDo T8 Superia V3 termékek hagyományos előtétekkel is kompatibilisek, 600, 1200, 1500 milliméteres változatban, 3000 K, 4000 K és 6500 K-es színhőmérséklettel kaphatók.

superia t8 1

„A Feilo Sylvania saját kutató és fejlesztő csapata által tervezett fényforrások rendkívül energiahatékonyak, kivételesen nagy fényáramot szolgálatnak és fényeloszlásuk is kiváló. A csövek könnyen szerelhetők, így tökéletes alternatívái a kevésbé hatékony hagyományos fénycsöveknek. Széles választékunknak köszönhetően a legkülönbözőbb felhasználási területeken tudjuk biztosítani a megfelelő megvilágítást, beleértve az irodákat, bevásárlóközpontokat, áruházakat, pályaudvarokat, benzinkutakat és parkolókat” - mondta el Tokainé Tajti Anita, a Feilo Sylvania magyarországi értékesítési menedzsere.

A ToLEDo T8 Superia V3 LED csövek V0 minősítéssel rendelkeznek, így alkalmasak fokozott tűzvédelmi igényű épületekben való felhasználásra, mint például a felszíni és föld alatti vasútállomások, a benzinkutak, olajfúró tornyok és fedett parkolók. A lámpák IP210 és IK02 szabvány szerint meghatározott üzemi körülmények között szintén alkalmasak vízálló lámpatestekben való felhasználásra. A ToLEDo T8 Superia V3-hoz vonzó 5 éves garancia jár.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény