FőoldalRendszerintegrátorEgy- és kéthurkú, ¼ DIN-es folyamatvezérlők
2016. május 02., hétfő ::

Egy- és kéthurkú, ¼ DIN-es folyamatvezérlők

A Chromalox bejelentette egy- és kéthurkú ¼ DIN-es hőmérséklet- és folyamatvezérlőit. A Chromalox 4081 és 4082 típusszámú modellek egy vagy két csatornát vezérelnek és több digitális és analóg bemenettel - legfeljebb kilenccel rendelkeznek - teljes profilozást, adatnaplózást és 5 PID-beállítást támogatnak. Mindezek kiváló folyamatvezérlési képességeket, valódi kaszkádosítást, erősítésprogramozásos (ún. gain scheduling) szabályozási architektúrát és visszacsatolásos, szelepes motorvezérlést tesznek lehetővé

A vezérlők legjobb tulajdonsága az egyszerű kezelhetőség normálüzemben. A 4081 és 4082 modellek egyaránt biztosítanak olyan eszközöket, amelyek leegyszerűsítik és felgyorsítják a programozást. Elérhetők beállításvarázslók, integrált súgók, előlapi USB-port, és a ChromaloxPro™ konfigurációs szoftver is. „A rendszer megalkotásánál a legfontosabb momentum a találgatásalapú beállítás elkerülése volt - nyilatkozta a termékbejelentés kapcsán Scott Treser, a Chromalox vezérlés- és panelfejlesztéséért felelős igazgató. - Az intuitív beállításvarázsló még a legalapszintűbb tudással rendelkező tudásszintjének is megfelel. A vezérlő működtetését az optimalizált menüstruktúra segít érthető és könnyen kezelhető szinten tartani. Mindezek rendkívül hatékonyan növelik a hatásfokot és küszöbölik ki a hibák lehetőségét.”

A 4081 és 4082 nagy méretű, grafikus LCD-je részletes információkat szolgáltat a folyamatparaméterekről, a biztonságot pedig a háttérvilágítás teljes színinvertálós figyelmeztetési funkciója szolgálja. A távfelügyelet, mester/szolga vezérlés és BMS-integráció a Modbus TCP/Ethernet és RTU/RS485 kommunikációs opciókon keresztül valósítható meg.

A 4081 és 4082 típusszámú modelleket a gyártó a műanyag- és gumiipari alkalmazásokhoz, ipari kemencékhez, laboratóriumi és mérőberendezésekhez, klímakamrákhoz, gőzölési folyamatokhoz, élelmiszeripari és csomagolástechnikai felhasználásra ajánlja.

A Chromalox honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény