FőoldalRendszerintegrátorÚj, nagy dinamikatartományú nyomásszabályozó megoldás
2016. március 08., kedd ::

Új, nagy dinamikatartományú nyomásszabályozó megoldás

A CPC6050 típusszámú eszköz személyében a WIKA új, moduláris, javított teljesítményű nyomásszabályozó megoldást mutatott be. A CPC6000-sorozat utódjaként az újdonság által támogatott nyomástartomány felső határa 210 bar, az új mérőalkalmazások között pedig megtalálható a szivárgásmérés, kapcsolómérés és burst-tesztelés

Az intuitív szellemben tervezett CPC6050 akár két független csatornával is elérhető, amelyek egyenként legfeljebb két belső nyomásszenzor kezelésére képesek. Opcionálisan elérhető egy egykimenetű változat is, amely mindkét csatornához szimultán elérhetőséget biztosít. Az átkapcsolás automatikusan, az AutoChannel funkció segítségével történik. Ennek köszönhetően rendkívül széles, 400:1 értékű dinamikatartomány érhető el a mérések során.

A 0,01% IS-50 mérési pontosságú CPC6050-et a gyártó mindenekelőtt kalibrálólaboratóriumok és gyártási folyamatok referenciaműszereként ajánlja alkalmazni. Az AutoChannel funkcióval és a <0,003% FS vezérlési stabilitással nemcsak kalibrálásra, hanem a legigényesebbek között számon tartott orvostechnikai és repüléstechnikai alkalmazásokra is befogható az új műszer. Az eszköz a kor követelményeinek megfelelően többféle kommunikációs interfészt is támogat, amelyek közül nem hiányzik az IEEE-488 (GPIB), az RS-232, az opcionálisan WiFi adapterrel konfigurált USB, illetve az ethernet sem.

A Wika honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény