FőoldalRendszerintegrátorFázistömbös adatgyűjtő megoldás csúcsminőségű alkalmazásokhoz
2015. december 04., péntek ::

Fázistömbös adatgyűjtő megoldás csúcsminőségű alkalmazásokhoz

Fázistömbös, integrált adatgyűjtő megoldást mutatott be az Olympus, amely állításuk szerint a legszigorúbb ügyfélkövetelményeket is kielégíti. A megoldás részei a FOCUS PX nevű, nagy teljesítményű és skálázható adatgyűjtő egység, a FocusPC adatgyűjtés-vezérlő és adatelemző szoftver, két szoftverfejlesztést támogató fejlesztőcsomag (SDK), valamint a FocusControl és FocusData szoftverinterfész-fejlesztő segédeszközök is

A FOCUS PX kimagasló fázistömbös jelminőséget biztosít a legújabb generációs Olympus-technológiák alapján, elsőrangú jel/zaj viszonyt nyújtva. A FOCUS PX a legújabb generációs fázistömb-technológiát támogatja, amely hozzásegíti az új generációs teljesítmény és vizsgálati sebesség eléréséhez. Párhuzamosan akár négy FOCUS PX-rendszer is használható, amellyel még tovább növelhető az analízis sebessége és a többmérős rendszer teljesítőképesége.

A FOCUS PX optimalizált kommunikációs képességeket is kapott, amely jelentősen csökkenti a programozási időt és ciklusidőket, és látványosan javítja az operátor munkavégzési hatékonyságát. A FOCUS PX mindezeken felül ellenállóság terén sem vall szégyent, mivel az IP65 besorolású védettsége kemény igénybevétel mellett is működőképességet szavatol, a hőleadást pedig több hűtőborda is segíti.

Az Olympus honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény