FőoldalRendszerintegrátorÚj, irányfüggetlen lézerszkenner
2015. szeptember 18., péntek ::

Új, irányfüggetlen lézerszkenner

Az új Cobalto™ CO5300 irányfüggetlen lézerszkenner kiváló értéket biztosít a felhasználók számára egy stílusos, funkciógazdag készülék formájában. A készüléken elhelyezett, eleganciát sugárzó, kék fénygyűrű körülöleli a leolvasási ablakot, amely világoszöld színnel jelzi a megfelelő leolvasási eredményt. A készüléken lévő, magas minőségű, polifonikus hangkeltő konfigurálható preferált hang vagy audioalapú visszajelzés leadására is helyes leolvasási érték esetére is

A 20 soros, irányfüggetlen leolvasási minta és másodpercenként 1500 minták szkennelés a piacon elérhető, jelenlegi leggyorsabb dekódolási sebességet és mozgástoleranciát jelenti, amely rendkívül fontos ezen az alkalmazási területen. Az ergonomikus, kapacitív mérésindító gombbal rendelkező műszer gumírozott fogantyúval és 30°-ban állítható szkennerfejjel rendelkezik, így lehetővé teszi a kézi leolvasóként történő, komfortos használatot is.

A Cobalto CO5300 szkennerek ideális megoldást nyújtanak fizetőkasszás, irodaautomatizálási, csomagszállítási alkalmazásokban is.

A Datalogic honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény