FőoldalRendszerintegrátorHogyan kerül az alma legegyszerűbben a palackba?
2015. július 08., szerda ::

Hogyan kerül az alma legegyszerűbben a palackba?

A Murrelektronik MASI68 I/O rendszere a lehető legegyszerűbbé teszi a decentralizált beépítési megoldásokat – például a töltőberendezésekben. Így kerülhet az alma is a legkönnyebben a palackba

A MASI68-cal létesített decentralizált rendszerek mindenekelőtt nagyon egyszerűek. Gyorsan beszerelhetők, rugalmasak, hatékony technológiát biztosítanak és mindezek mellett még különösen robusztusak is. Ezért kínál értékes megoldást hihetetlenül sok területen. A MASI68-at fölérendelt terepi busszal és hálózati csomópontokkal lehet egyszerűen integrálni. Ez azt jelenti, hogy egy létrehozott koncepció számos azonos felépítésű berendezésben és gépben illesztés nélkül alkalmazható úgy, hogy csak a csatlakozási pont komponenseit cserélik ki. Az alapelv: vezérléscsere rendszercsere nélkül. A berendezés tényleges beszerelése terepi busztól független.

Egyszerűen egyszerű

A MASI68 a következőket garantálja

  • Rugalmas felhasználás: Sok különböző MASI68-modul létezik, négy- és nyolccsatlakozósak, be- és kimeneti modulok, valamint vegyes variációk. A beépítési koncepciók aprólékosan felépíthetők — éppen úgy, ahogyan azt az applikáció igényli, mindez bonyolult topológiák esetén is biztosítható. Nagyszámú variáció létezik. Számos MASI68-modul bővítőmodul, így új építőegységek vagy komponensek könnyen integrálhatók a beépítési koncepcióba.
  • Gyors beszerelés: A MASI68-modulokat érzékelők és beavatkozók közvetlen közelében helyezik el. Ezáltal csak rövid M12-es csatlakozóvezetékekre van szükség. Teljesül a Murrelektronik alapelve: „csatlakoztatva, hogyan másképp". A vállalat nagyszámú variációt és széles körű termékpalettát kínál rögzített M12-es csatlakozókhoz.
  • Hatékony technológia: Az adatok és az energia átvitele árnyékolatlan négyeres vezetéken valósul meg. Az elosztás switchek nélkül történik, ami jelentős költségcsökkenést eredményez, különösen nagyobb terjedelmű, sokszereplős beépítések esetében. Vagyis egy könnyen kezelhető, robusztus technológiáról beszélhetünk.
  • Strapabíró beépítés: A modulok teljesen kiöntöttek, megfelelnek az IP68-as védelmi előírásoknak. A legmostohább ipari körülmények között is bevethetők, következetesen tömítettek maradnak. A kiváló minőségű megmunkálás gondoskodik arról, hogy a komponensek hosszú ideig megbízhatóan és hibátlanul működjenek.

A Murrelektronik Kft. honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény