FőoldalRendszerintegrátorAkár 1024 bemenetű és korlátlan kimenetű multiplexer
2015. április 14., kedd ::

Akár 1024 bemenetű és korlátlan kimenetű multiplexer

Az EOTec 2000 Multi-Node MX multiplexer képes akár 1024 bemenet és korlátlan analóg vagy digitális kimenet kezelésére kétirányú, daisy-chain vagy öngyógyító gyűrűs optikai szálas kábelezésen keresztül. Az alapegység közvetlenül csatlakozik az optikai szálra SFP adóvevőkön keresztül, és vizuális visszajelzést biztosít tápfeszültség, általános riasztás, modulállapot és összeköttetési állapot tekintetében

Minden alapegység tartalmaz két opcionális adóvevő portot is, amelyek egyaránt támogatják az 1300 nm és 1550 nm hullámhosszakat többmódusú és egymódusú optikai szálaknál is.

Az integrált csatlakozóblokk segítségével megvalósítható a kommunikáció az alapegység és bemeneti/kimeneti modulok között, és nincs szükség külső intermoduláris csatlakozásokra sem. A bemeneti/kimeneti konfigurációt egy DIP-kapcsoló szolgáltatja, így programozásra sincs szükség.

Az MX multiplexer-alapegységek akár 16 I/O eszközportot támogatnak, az I/O modulok 2 és 4 csatornás változatban érhetők el. Optikai alapegységenként az I/O modulok maximális száma négy, az I/O eszközöké pedig tizenhat. Egy rendszerben maximum 1024 bemeneti eszköz lehet, a kimeneti eszközök száma pedig korlátlan. A lokációk maximális száma daisy-chain vagy SHR topológiában egyaránt 256. A multiplexer számára a tápfeszültséget egy redundáns, külső, 24 V feszültségű tápegység szolgáltatja. A multiplexerek alkalmasak adatgyűjtőkben, kibocsátásmonitorozó rendszerekben, adat- és jelátviteli rendszerekben történő alkalmazásra is.

A gyártó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény