FőoldalRendszerintegrátorDigitális gerjesztés/válasz modul RF chipset-ek tesztelésére
2015. március 31., kedd ::

Digitális gerjesztés/válasz modul RF chipset-ek tesztelésére

A Keysight Technologies nagy sebességű, 16 csatornás PXIe-alapú, paramétermérő egységgel felszerelt digitális gerjesztő/válaszfigyelő modult mutatott be. Az M9195A típusnévre hallgató modul gyors és rugalmas RF chipset tesztemulációt és eszköz paraméterezési megoldást kínál

A modulban működő mintaciklizáló technológia üzem közbeni mintagenerálást tesz lehetővé egy vagy akár négy, független helyen, nagyfeszültségű csatornákkal a szimultán eszközteszteléshez. A validálás és gyártástesztelés során ez jelentős időt takaríthat meg a felhasználók számára.

A Keysight M9195A PXIe modul képes soros és párhuzamos digitális eszközinterfészek emulálására. Nagy pontosságú vektor­-időt szolgáltat hullámformatáblákkal és akár 250 ns gerjesztés/válasz késleltetéskompenzációval, valamint 25 ps programozási felbontással. Az 1 ns/bit élhelyettesítő felbontással a rendszertervek kiváló pontossággal validálhatók. A digitális vezérlést és mintagenerálást/-szerkesztést a szoftveres műszerelőlap biztosítja. A modul teljes értékű meghajtókkal és IEEE-1450 STIL programozási szabványtámogatással is rendelkezik, és képes automatizált tesztalkalmazások által létrehozott minták importálására is.

A Keysight honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény