FőoldalRendszerintegrátorZaj- és vibrációanalizátor
2015. március 12., csütörtök ::

Zaj- és vibrációanalizátor

Az OR35 egy hordozható, valósidejű multianalizátor, amely kifinomult hang- és vibrációanalízis-technológiákat integrált egyetlen készülékben. Az OR35 az OR3x technológia és a gyártó OROS cég 30 éves méréstechnikai tapasztalatának tökéletes kombinációja. A terepi alkalmazásra optimalizált OR35 teljes megbízhatóságot biztosít az üzemeltetés és a mérési eredmények minősége tekintetében egyaránt

Az OR35-öt úgy tervezték meg, hogy képes legyen számos adatgyűjtési és -elemzési helyzet kezelésére. Az analizátor alapja a cég több évtizedes iparági tapasztalata alapján kifejlődött technológia, a műszer pedig tartalmaz mindent, amire szükség lehet a teljes mérési feladat megoldásához. Az OR35 a piacon elérhető legkönnyebb, akár 8 csatornás multianalizátor, így bármikor, bárhová erőfeszítés nélkül eljuttatható. Terepi megbízhatóságát és hosszú élettartamát robusztussága biztosítja.

Az OR35 integrált analizátor 4, 6 vagy 8 csatornás kivitelben jön, tömege 2,8 kg. Valósidejű sávszélessége 40 kHz, ±10 V-os, 24 bites ICP® bemenetekkel, valamint 100 Mibit/s-os ethernetillesztővel rendelkezik. A készülék hálózati tápegységről és belső akkumulátorról is üzemeltethető, tartalmaz két külső trigger-/tachométer-bemenetet, valamint két generátorkimenetet.

Az OROS honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény