FőoldalRendszerintegrátorÚj röntgensugaras vizsgálóberendezés
2015. február 19., csütörtök ::

Új röntgensugaras vizsgálóberendezés

Új, rugalmas, röntgensugaras vizsgálóberendezéssel bővítette kínálatát a Viscom. Az X8068 típusnévre hallgató, univerzális berendezés egyesíti a kimagasló vizsgálati pontosságot és nagyméretű elektronikai szerelvényekkel kompatibilis röntgensugaras Viscom technológiát

Az új X8068 fejlesztésekor a Viscom szokásához híven figyelembe vette az iparágban jelentkező igényeket a röntgensugaras vizsgálatokkal szemben. Az új berendezés a kis- és közepes méretű gyártó cégek számára megadja azokat a rugalmas üzemeltetési feltételeket, amelyek alapján ők is igazodni tudnak megrendelőik változó igényeihez. Az X8068 éppúgy alkalmas véletlenszerű, kis darabszámú, gyors, nem szabványos alkatrészeket tartalmazó minták analízisére, mint nagyméretű áramköri kártyák automatizált sorozatvizsgálatára.

Az X8068 egészen 722 mm átmérőig minden objektum megbízható vizsgálatára alkalmas. A nyitott röntgencső nagy felbontást és pontos részletfelismerést tesz lehetővé, amelyek eredőben kiváló képminőséget, és ez alapján a legkisebb méretű hibastruktúrák felismerését is biztosítják. Opcionálisan szigetelt, közvetlen sugaras cső is elérhető a gépekhez.

A rendszer működési alapját kiforrott technológiák szolgáltatják, amelyek a hardver- és szoftverkomponenseket ideális összhangban működtetik. A felhasználóbarát, immár IPS panellel rendelkező monitor a röntgensugaras felvételeket minden korábbinál jobb minőségben reprezentálja, tetszőleges betekintési szögből. A lehető legnagyobb vizsgálati terület lefedése érdekében a detektor dönthetőségi szöge akár 60 fok is lehet. A rendszer működtetése könnyű és kényelmes.

Az egy gépen belül kétféle vizsgálati koncepciót is kínáló megoldás a Viscom számára egyedi előnyt jelent. A Viscom XMC szoftver elérhető specializált vizsgálatokra és nem szabványos alkatrészekhez is. Az intuitív kezelői felület és számos automatikus elemzési funkció jóvoltából minden vizsgálati alany gyorsan és pontosan ellenőrizhető. A rendszer kézi és félautomata működési lehetőséget is kínál.

A Viscom honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény