FőoldalRendszerintegrátorSzekrényes kemencék tisztafolyamatos alkalmazásokra
2015. január 23., péntek ::

Szekrényes kemencék tisztafolyamatos alkalmazásokra

A Despatch bemutatta LCC/LCD2-14 típusszámok alatt új tisztafolyamatos alkalmazásokra fejlesztett szekrényes kemencéit, amelyeket gyártó- és nagy darabszámú K+F célú prototípusgyártó felhasználóknak ajánlanak. A különféle igényeket egyedi opciók elégítik ki. A kemencék jellemző alkalmazásai a chipragasztás és hasonló félvezetőtokozási eljárások, pirogénmentesítés, sterilizálás, szárítás stb. A kemencék rendelkeznek CE tanúsítvánnyal, támogatják az 50/60 Hz hálózati frekvenciát és a világszerte használt hálózati feszültségeket

Ha szennyeződésekre kerül a szó, az LCC/LCD2-14 sorozat szekrényes kemencék a HEPA szűrés legmagasabb szintjét kínálják. A keringetett légáramlás 100%-ban HEPA szűrésen megy keresztül, így teljesül az ISO Class 5 (Class 100) vagy jobb levegőminőség a kemencekamrán belül. Az LLC/LLD2-14 modellek HEPA szűrés nélküli kivitelben is elérhetők.

A kemencék háromféle atmoszférakonfigurációban érhetők el:

  • Inert atmoszféra: nitrogén (vagy más inert gáz) juttatható a kamrába az oxigénszint lejjebb szorítása és a kamrában lévő termékek oxidációjának megelőzése érdekében. A gyors hűtést integrált vízhűtő-tekercs biztosítja. A nitrogénáramlás és vízhűtés áramoltatása szabályozható a Protocol PlusTM kontroller segítségével.
  • Class A atmoszféra: megfelel az NFPA gyúlékony oldószerekre vonatkozó követelményeinek, beleértve a nyomáskieresztő panelt, öblítés időzítőt, valamint kényszerített légtelenítőt.
  • Levegős atmoszféra: kényszerített légtelenítő ventilátor kap helyet a berendezésen a gyors hűtés érdekében.

A Despatch honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény