FőoldalRendszerintegrátorÚj EMI és RFI szűrők katonai és repüléstechnikai alkalmazásokhoz
2014. december 17., szerda ::

Új EMI és RFI szűrők katonai és repüléstechnikai alkalmazásokhoz

astrodyneAz Astrodyne Corporation egyedi és standard, katonai minőségű szűrőkkel bővítette termékkínálatát. Az LCR, Radius Power és Filter Concepts cégek felvásárlásával az Astrodyne immár mindenféle névleges áramerősség és feszültség esetére tud AC és DC EMI/RFI szűrőmegoldást ajánlani 50/60 Hz, 400 Hz és 330 — 880 Hz „vad­frekvenciás" alkalmazásokhoz

A minden szóba jöhető katonai és repüléstechnikai szabványt (MIL-STD-461, MIL-STD-220, TEMPEST, RTCA-DO160) kielégítő, ISO 9001:2008 és AS9100 C tanúsítványokkal rendelkező üzemekben gyártott szűrők kiválóak a lehető legbiztosabb rendelkezésre állást és megbízhatóságot megkövetelő, tipikusan katonai és repüléstechnikai alkalmazásokhoz. A szűrők különböző tranziensfeszültség-védelmi lehetőségekkel (EMP, HEMP, HERF, villámcsapás) érhetők el.

Az Astrodyne új szűrői kielégítik az ütődésre és vibrációira előírásokat tevő MIL-STD-810 szabvány követelményeit, valamint megfelelne a MIL-STD-704, MIL-STD-1275 és MIL-STD-1399 specifikációknak is. A rendkívül hosszú élettartamú szűrők a legösszetettebb teljesítménykritériumokat is kielégítik.

Az Astrodyne Corporation honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény