FőoldalRendszerintegrátorA legújabb technológiák a mérőrendszerek világából
2014. október 15., szerda ::

A legújabb technológiák a mérőrendszerek világából

Vegyen részt Ön is az év legrangosabb NI rendezvényén, az NIDays konferencián! A rendezvényen nem csupán a leginnovatívabb beágyazott vezérlő- és mérőrendszerek elkészítéséhez szükséges legújabb technológiákat ismerheti meg, hanem lehetősége nyílik arra is, hogy megbeszélje futó projektjeit és alkalmazásait tapasztalt fejlesztőkkel és rendszerintegrátorokkal

Ön kitől tudna szakmai tanácsot kérni futó projektjéhez? Kiválasztott szakértőjét keresse a kiállítói térben a rendezvény napján!

Balogh Tamás, Car Multimedia divízó, Bosch, (Certified LabVIEW Architect)

  • Specializáció: cRIO alkalmazások, FPGA fejlesztés, optimalizáció, gépi látás, autóipari kommunikációk, tesztállomás vezérlés.
  • A Bosch csoportról: A Bosch csoport budapesti központja 2000-ben alakult és azóta már több mint 800 fejlesztőmérnökkel működik. A budapesti fejlesztési központ a gépjármű-elektronikai vezérlőrendszerekkel, ABS, ESP fejlesztésekkel foglalkozik, de kiemelkedő szerepet játszik mind hardver-, mind szoftverfejlesztésben is.

Etl Gábor, Ügyvezető, ETLsoft Kft.

  • Specializáció: Kamerás ellenőrző rendszerek, végmérő berendezések, élettartam tesztek.
  • Az ETLsoft Kft-ről: A cég célgépeket fejleszt és épít: gépi látó és képfeldolgozó, mérő és adatgyűjtő, élettartam tesztelő, programozó és végellenőrző berendezéseket.

Maftei Zsolt, Szűcs Balázs Máté, Motor Group, Formula Racing Team

  • Maftei Zsolt: A Formula Racing csoport feladata a versenyautó hajtásszabályozásának fejlesztése, valamint a motorvezérlők paraméterezése. Zsolt feladata idén az EMRAX motorok mérőpados vizsgálata, és a hajtásszabályozás LabVIEW-s keretrendszerének elkészítése volt.
  • Szűcs Balázs: A motorcsoport vezetője. Feladata a kipörgésgátló, valamint az NI CompactRIO-n futó nyomatékvektor-szabályozás elkészítése volt.

Polonkai László, Cobra Control Kft. (A LabWindows/CVI alkalmazások szakértője)

  • Specializáció: Autóipar.
  • A Cobra Control Kft-ről: A cég tesztberendezések építésével foglalkozik, 20 év tapasztalattal rendelkezik az autóipari teszterek tipikus méréstechnikai problémáinak területén.

Tóth József, Üzletfejlesztési igazgató, Hepenix Kft.

  • A Hepenix Kft. reprezentatívja Certified LabVIEW Architect (CLA) oklevéllel rendelkezik.
  • A Hepenix Kft-ről: A cég profilja egyedi berendezések tervezése, fejlesztése, kivitelezése, beüzemelése, karbantartása valamint műszaki szaktanácsadás. A cég az autóipar és a nukleáris energetikai ipar számára szállított szolgáltatásokra, valamint technológiai, gyártó, szerelő és tesztelő berendezésekre specializálódott.

Vámosi János, Projekt Menedzser, Big Physics ágazat, evopro Innovation Kft.

  • Specializáció: Fúziós berendezések vezérlőrendszereinek fejlesztése.
  • Az evopro Innovation Kft-ről: Fő tevékenységi területei az ipari automatizálás, nearshore és offshore rendszertesztelések, innovatív K+F tevékenység beágyazott rendszerek, mobilinformatika és magas szintű számítástechnikai területeken, épületvillamossági és -automatizálási rendszerek tervezése.

Ványi Zoltán, Vezető mérnök, Software fejlesztő csoport, ENG System, (Certified LabVIEW Developer (CLD), Certified TestStand Developer (CTD))

  • Specializáció: Ványi Zoltán alkalmazásfejlesztő és vezető mérnök. A LabVIEW és TestStand platformon dolgozó fejlesztőcsapat vezetőjeként számos ipari méréstechnikai, termékellenőrzéssel kapcsolatos tesztfejlesztési, és termeléstámogató szoftverfejlesztési projektben vesz részt.
  • Az ENG Systems Hungary Kft-ről: A National Instruments partnere, fő profilja a rendszer integráció.

Szabó Nándor, tesztmérnök - Car Multimedia divízó, Bosch

  • Specializáció: Autóipar, CAN-diagnózis, LabVIEW, TestStand, NI Vision.

Tóth Sándor, Sanxo-Systems, (Certified LabVIEW Developer (CLD))

  • Specializáció: Gépi látás.
  • A Sanxo-System-ről: Az NI partnereként a cég szoftver és hardver megoldások széles skáláját nyújtja az optikai mérések automatizálása, ipari képfeldolgozás, gépi látás és mérésadatgyűjtés terén. A cég nemzetközi kutatás fejlesztés projektekben vesz részt, ahol ember-robot kapcsolat gépi látással történő támogatásának módszereit vizsgálják és fejlesztik.

Cseh Ádám, Rendszermérnök, Európai Rendszermérnöki Központ, National Instruments, (Certified LabVIEW Architect (CLA))

  • Specializáció: RF és RIO rendszerek Valkó András, Alkalmazástechnikai mérnök, National Instruments, (Certified LabVIEW Architect (CLA), Certified TestStand Developer (CTD), NI LabWindows/CVI Developer))
  • Specializáció: LabVIEW komplex architektúrák és beágyazott rendszerek

Az NIDays konferencia alatt a fenti szakértők elérhetőek lesznek a kiállítói térben. Amennyiben a szakértőkkel személyes megbeszélésre időpontot szeretne egyeztetni, akkor a konferencia napján a kiállítói asztalnál elhelyezett szabad időpontokra tud feliratkozni.

Tekintse meg további előadóinkat

Helyszín: Ramada Resort – Aquaworld Budapest

Időpont: 2014. november 4.

Regisztráció

Szeretettel várjuk az NIDays konferencián!

Kérjük, továbbítsa meghívásunkat azon kollégái felé is, akik szívesen részt vennének a rendezvényen!

National Instruments Hungary

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény