FőoldalRendszerintegrátorIpari minőség a Duracelltől
2014. október 08., szerda ::

Ipari minőség a Duracelltől

A Procell nagy teljesítményű elemek új márkanévvel erősítik a professzionális alkalmazásokat; az „Industrial by Duracell" megőrzi a pontosság és megbízhatóság megszokott kiváló szintjét.

Az RS Components bevezette kínálatába az új néven és új dizájnnal készülő „Industrial by Duracell" („Ipari minőség a Duracelltől") nagy teljesítményű elemsorozatot. A Duracell korábban Procell néven futó piacvezető ipari alkáli elem sorozata mostantól a cég jól ismert márkájára épít, és a nevében is kiemeli célzott használati területét a professzionális kereskedelmet.

A kifejezetten a professzionális és ipari alkalmazások speciális igényeire tervezett elemek kidolgozása megfelel az IEC 60086 és ISO 9000 szabványoknak, kialakításuk révén pedig nagy teljesítményfelvételű eszközökben is kiválóan alkalmazhatóak. A Duracell emellett a termékei hatékonyságát és a kapacitását is növeli, hogy ezzel továbbra is biztosítsa versenyképességüket és minőségüket.

A megbízható és rugalmas „Industrial by Duracell" elemek alkalmazások széles köre számára képesek tápellátási megoldást biztosítani, akár hét éves tárolási időszakot követően is. Az elemek -20 ºC-tól egészen +54 ºC-ig terjedő hőmérséklet-tartományban működőképesek.

A szabványos AA, AAA, C, D (1,5 V-os) és PP3 (9 V-os) méretekben kapható „Industrial by Duracell" elemek már megvásárolhatóak az RS Components-nél akár másnapi szállítással.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény