FőoldalRendszerintegrátorRozsdamentes acél burkolatú IO rendszer
2014. szeptember 11., csütörtök ::

Rozsdamentes acél burkolatú IO rendszer

A TURCK új BL Compact nevű rendszere a jeleket egy szimpla, nagy állóképességű hálózati csomópontként gyűjti össze és kezeli. Ahelyett, hogy a jeleket egy vezérlőszekrényen vezetné át, az új eszköz az analóg, digitális, termoelemes, RTD, soros, RFID jeleket vagy ezek kombinációit egy kompakt méretű eszközben gyűjti össze és Ethernet IP, DeviceNet, CANopen és PROFIBUS-DP rendszereken teszi elérhetővé. A nikkel-sárgarezes változatokhoz képest a Compact BL továbbfejlesztett korrózióállóságú, rozsdamentes acélt alkalmaz, amely nagyobb megbízhatóságot és hosszabb élettartamot vetít előre

Bármely kombinációban egyszerre legfeljebb két jel kombinálható a BL Compact rendszerben, beleértve az RFID és analóg, digitális és soros jeleket. A rugalmasság érdekében a hálózathoz akár tizenhat eszköz adható hozzá, a jelek pedig a gépen gyűjthetők össze. Ezáltal lényegesen kisebb munkát igényel a vezetékezés kialakítása az eszközök és vezérlőszekrények között, amely egyúttal csökkenti a vezetékezési hibák kialakulásának esélyét is.

Az IP67 és 69K besorolású védettséggel is büszkélkedő BL Compact rendszer jelenleg négy, nyolc és tizenhat porttal érhető el. Az M8 vagy M12 buszkommunikációs csatlakozók és kiegészítő tápcsatlakozások támogatják a könnyű installációt bármely új vagy már kiépített hálózatba.

A TURCK honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény