FőoldalRendszerintegrátorÖnnek is kelleni fog ez a strapabíró ipari tablet!
2014. augusztus 22., péntek ::

Önnek is kelleni fog ez a strapabíró ipari tablet!

A ToughShield T700 tabletet strapabíró kivitele kapcsán elsősorban ipari munkaeszköznek lehet nevezni, de bővebben kifejtve egy olyan mobil eszköz, amely masszív mégis könnyed. Mostoha körülmények közötti alkalmazásra is készült, mégsem lomha vagy nehézkesen használható, hanem gyors és felhasználóbarát

A T700-as az első olyan ipari, strapabíró tablet, amely a legjobb por és nedvesség elleni IP68-as védettséggel bír, gyárilag Dual SIM-es és NFC technológiával rendelkezik. Tervezéskor egyértelműen fókuszáltak a masszív és minden extrém körülménynek ellenálló kivitelre (gumírozás, Gorilla Glass), valamint az igen tetszetős külsőre és egy könnyű (610 g), ténylegesen mobil eszköz megvalósulására. Napfényben is jól látható 7 hüvelykes (1280×800 pixel) multi-touch kapacitív kijelzője megfelelően kontrasztos, részlet gazdag képet mutat a felhasználóknak.

Az egyedi igényekre szabást megkönnyíti, hogy Android 4.2.2-es Jelly Bean operációs rendszerrel működik, programozható funkciógombbal (gyorsbillentyűvel) is bír, amely a mindennapi felhasználási környezet igényeire alakítható, de szolgálhat akár pánikgombként is (vészjel).

USB porton keresztül alkalmas USB OTG funkcióra (USB On-The-GO) is OTG kábel segítségével, amelynek köszönhetően alkalmas pl. egy külső HDD vagy egyéb USB eszközök fogadására.

Az előlapján és hátlapján is található egy-egy kamera. A hátlapi 8 megapixeles, autofókuszos kamerával igazán minőségi fényképeket készíthetünk, illetve 1D és 2D vonalkódokat is rögzíthetünk LED-es segédfény mellett.

A T700-as tablet 6000 mAh Li-Ion akkumulátora 17 óra beszélgetési időt, vagy 320 óra készenléti időt biztosíthat. Töltőtápja is strapabíró kivitelű és külön modulként csatlakozik az alaplaphoz.

A forgalmazó Vonalkód Rendszerház honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény