FőoldalRendszerintegrátorMobil eszközök kifejezetten terepen végzett feladatokra
2014. augusztus 01., péntek ::

Mobil eszközök kifejezetten terepen végzett feladatokra

A ToughShield eszközei úgy lettek kialakítva, hogy a mostoha körülmények, sérülési kockázatok mellett is megfeleljenek a mai elvárásoknak és rendelkeznek minden olyan funkcióval, ami egy tablettől illetve mobiltelefontól elvárható

A ToughShield T700 tablet és az R500+ okostelefon IP68 ill. IP67 tokozású és megfelel az amerikai katonai szabványnak (MIL-SD-810G) is, azaz a víz-, por- és ütésállóságon túl extrém hőmérséklet, nyomás, páratartalom tűrési képességekkel is rendelkeznek az eszközök és egy méteres vízben is működő képesek.
A T700 és az R500+ nagy méretű, multi-touch kapacitív kijelzővel rendelkezik, melyet masszív ún. Corning Gorilla Glass üveg véd, és kibír akár 1,2 méterről való leejtést is. NFC (Near Field Communication) kommunikációs képességével gyorsan csatlakoztathatóak más eszközökhöz.
Praktikus és kényelmes tulajdonságok közé tartozik, hogy a tablet és az okostelefon is két SIM kártyát tud kezelni. (Dual SIM).
Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszerrel működnek az eszközök, melyek számos vállalat specifikus funkciót támogatnak és praktikus alkalmazásokkal bővíthetők (pl. munkaidő nyilvántartás és beosztás, eszközkövetés és menedzsment, leltár és készletnyilvántartás).
Kommunikációs kapcsolatok közt természetesen megtalálható a Bluetooth, GPS, WiFi is.
Nagy teljesítményű processzorral és belső memóriával rendelkeznek, amely microSD kártyával bővíthető 32 GiB-ig.
A T700 és R500+ mobileszközök 1D/ 2D vonalkód olvasási képességgel is rendelkeznek. A programozható funkciógomb SOS azaz pánikgombként is használható, ami a felhasználó biztonságát szolgálja. Az eszközök természetesen további mobileszközökre jellemző funkciókat is tartalmaznak (elülső és hátsó kamera, audio ill. videolejátszó, fényérzékelő, g-szenzor, stb.)

Alkalmazási területek:

ipari környezet, építési területek, terep feladatok , szállítmányozás és csomagküldés, állami és rendvédelmi szervek, felügyeletek, biztonsági szolgálatok, helyszíni szerviz és ellenőrzés, stb.

A forgalmazó Vonalkód Rendszerház honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény