Figyelemmel arra, hogy az élelmiszer-ipari anyagokkal a gőz sokszor közvetlenül is érintkezik, tisztasága elsődleges fontosságú. Az alábbi cikkben átfogó útmutatások is láthatók a gőz-előállításra, -kezelésre és -felhasználásra vonatkozóan egy 32 oldalas elektronikus kézikönyvben.
Az élelmiszer- és italgyártásban még a technológiákban alkalmazott gőz minősége (tisztasága, vegyianyag-tartalma) is fontos a gyártás- és élelmiszer-biztonság szempontjából. Tekintettel arra, hogy az élelmiszer-előállításban a gőz az egyik elsődlegesen felhasznált fűtőanyag, de kevesen tudják, hogy igen hatásos szennyeződéseltávolító is
Kategória:
Rendszerintegrátor
Címkék:
Legfrissebbek a szerzőtől: Dr. Szecső Gusztáv
Rendezvények / Kiállítások
Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény
Elektronet nyomtatott kiadás
Legfrissebb lapszámunk kapható az újságárusoknál, vagy előfizethető honlapunkon, itt!
Legolvasottabb cikkeink
-
Bel Stewart-MagJack csatlakozók
-
Érintésvédelmi műszerek képességei
-
Egyedi és szériamozgatási és -ellenőrzési rendszerek a folyamatok automatizálásához
-
Amerikai tudományos elismerését a Kálmán-szűrő megalkotójának
-
Valódi és biztonságos alternatíva a boltokból kivont izzólámpákra
-
2022-re 4 nm-es gyártástechnológiát céloz meg az Intel
-
Skype: messze több, mint egy VoIP-telefon
-
A Szilícium-völgy válasza a globális válságra
-
A pendrájv sem csodaszer!
-
National Instruments