FőoldalRendszerintegrátorVentilátorok akár 30 évre
2013. november 19., kedd ::

Ventilátorok akár 30 évre

A német EBM-Papst cég ventilátortervezésben szerzett több mint 60 éves tapasztalata a termékeik megalkuvás nélküli minőségében tükröződik

Közhelyként hangzik, de a minőségben bízni szinte mindig kifizetődik – általában főként a költséghatékonyság miatt. A hosszú élettartam és a jó hatásfok végül alacsonyabb működtetési költségeket eredményez. Az EBM-Papst ventilátorok mellett szólnak a minőségi anyagok, kifinomult felépítés, precíz csapágyak és a tartós tesztek eredményei.

A gyár laboratóriumában 1500 ventilátor működik, köztük van olyan is, mely folyamatosan fut a 80-as évek (!) óta. Az élettartam meghatározása tekintetében elég szigorúak, más gyártókhoz képest „kevésbé optimista" értékeket adnak meg, ahogyan a mellékelt ábra is mutatja. Ez azt jelenti, hogy ha összehasonlítunk két, különböző gyártótól származó, hasonló jellemzőkkel rendelkező ventilátort, akkor nagy valószínűséggel az EBM-Papst-tól származó típusnak nagyobb lesz a valós élettartama. Az EBM-Papst termékkínálatban gyakorlatilag minden fajta ventilátor megtalálható, axiális, radiális (centrifugál), diagonális és tangenciális típusok a legkisebbtől a masszív, ipari darabokig. A ventilátorok többsége víz és porálló IP54-es változatban is elérhető. Az EBM-Papst úttörő az alacsony fogyasztású és halkabb, nagy energiahatékonyságú ventilátorok fejlesztése terén, mint például az ACmaxx és a GreenTech_EC sorozatok.

Az EBM-Papst termékkínálat rendkívül széles, ezért csak néhány, leginkább keresett típust tart raktáron a SOS electronic, a többi típust pedig rendelésre tudják szállítani. A legújabb típus, melyet az alap raktári típusok közé felvettek, a 7056ES váltóáramú ventilátor 150 mm-es lapátokkal. A 7056ES egy jól bevált, nagy teljesítményű, teljesen fém felépítésű, golyóscsapágyas típus. A precíziós SINTEC golyóscsapágyak zaja és ütésérzékenysége az egész élettartam alatt alacsony marad. A 27 W-os motor külső kondenzátorral és a túlterhelés ellen hőbiztosítékkal rendelkezik. A magas légáram (330 m3/h) miatt ez egy univerzális választás lehet különféle terek, elektronikus berendezések és hasonlók szellőztetésére.

Részletes információt tartalmaz a 7056ES adatlapja, valamint az Axiális ventilátorok áttekintése és a Kompakt ventilátorok az EBM-Papst-tól című dokumentumok.

Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. csúcskategóriás DC és AC ventilátorok
  2. hosszú élettartam
  3. alacsony zaj
  4. IP54-es változatok is elérhetők
  5. modern, energia-hatékony változatok is elérhetők

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény