FőoldalRendszerintegrátorÚj, könnyen kezelhető, kompakt POS nyomtató
2013. október 01., kedd ::

Új, könnyen kezelhető, kompakt POS nyomtató

Az Epson kiemelkedően gyors nyomtatási sebességű, a számlákat szürkeárnyalatos nyomtatással élénkítő TM-T70II számlanyomtatót mutatott be. A vendéglátóipari és kiskereskedelmi vállalkozásoknak tervezett készülék gyorsabb és hatékonyabb ügyfélkiszolgálást tesz lehetővé. Kis helyigényének köszönhetően kényelmesen elfér a legtöbb pult alatt, és frontoldalról is kezelhető

A TM-T70II számlanyomtató két meghibásodás közti átlagos ciklusszáma (MCBF) 17 millió sor, automatikus papírvágója 1,7 milliós vágás-élettartamú, így a készülék kiválóan teljesít nagy forgalmú üzleti környezetben, ahol a megbízhatóság kiemelten fontos. A számlanyomtató 250 mm/másodperces nyomtatási sebességének köszönhetően gyorsabb ügyfélkiszolgálást tesz lehetővé.

A választható kábeltakaró védőburkolat megóvja a kábeleket és elektromos kimeneteket a folyadékoktól, ami nagyon hasznos, ha a nyomtatót a pulton vagy az alatt tárolják.

„Amellett, hogy gyors és megbízható, a TM-T70II papírtakarékos funkciót is kínál, aminek köszönhetően a vállalkozások csökkenthetik a papírfelhasználást és a költségeiket. Továbbá, segíti az ügyfélkiszolgálást is, mert kevesebb időt és figyelmet vesz el az ügyfelektől a ritkább szalagcsere" – mondta Laura Hennigfeld, az Epson Europe termékmenedzsere.

„Évek óta a lehető legjobb POS nyomtatótechnológiát kínáljuk partnereinknek: forgalmas éttermeknek, üzleteknek és vendéglátóipari szolgáltatóknak. A TM-T70II modellünk egy újabb bizonyíték arra, hogy a POS nyomtatók első számú európai gyártója címet joggal érdemeltük ki."

A TM-T70II számlanyomtató szeptembertől kapható, ajánlott bruttó fogyasztói ára 89.990 forint.

Az Epson honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény