FőoldalRendszerintegrátorDIN-sín szinte minden dobozhoz
2013. szeptember 17., kedd ::

DIN-sín szinte minden dobozhoz

13-09-sos-1-0A Hammond cég minőségi, univerzális tartókat dob piacra, hogy a készülékeket még DIN sínre is fel lehessen szerelni
A DIN-sínnek kétségkívül számos előnye van, így nem véletlenül lett kedvenc „platform", nemcsak elosztódobozokba, hanem különböző riasztók, központok és egyéb, érzékenyebb elektronikát tartalmazó eszközök számára is.

Természetesen egy doboz DIN-sínre rögzítéséhez elengedhetetlen, hogy az kimondottan erre a célra legyen tervezve, vagy fel legyen szerelve egy megfelelő rögzítő kapoccsal (clip). A DIN-sínre szánt dobozok általában az első számú választás, de ezek alakja, mérete, anyaga és egyéb tulajdonságai nem mindig alkalmasak a konkrét eszközhöz.

Az ilyen esetekre a SOS electronic felvett raktári típusai közé 4 új tartót a 1427DIN sorozatból. 3 típus 1427DIN42M, 1427DIN75M és 1427DIN100M eloxált alumíniumból készül, 1 típus 1427DINCLIP pedig merev nylonból (UL94-V0). Az alumínium típusok tartozéka a doboz rögzítésére szolgáló csavar, alátét és anya. Kialakításuk olyan, hogy a DIN-sínre felhelyezésük és eltávolításuk szerszám nélkül lehetséges. A biztonságos rögzítésről galvanizált acél rugó gondoskodik, az eltávolításhoz csak meg kell nyomni a tartót alulról és a felső részt kibillenteni. Nagy előnye ezeknek a tartóknak, hogy különböző, akár más gyártótól származó dobozokkal is használhatók.

Részletes műszaki rajzok az adott típus adatlapján találhatók. A Hammond weboldalán CAD fájlok és 3D modellek is elérhetők.

Érdeklődésével bármely HAMMOND termékkel kapcsolatban keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. univerzális tartók 35 mm-es DIN-sínhez
  2. különböző dobozokkal használhatók
  3. 3 eloxált alumínium típus 42/75/100 mm hosszúságban
  4. 1 műanyag típus merev, önkioltó nylonból (2 db/csomag)
  5. az alumínium típusok egyszerűen használhatók, szerszám nélkül
  6. tartozék rögzítőcsavarok

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény