FőoldalRendszerintegrátorA kategória legjobb energiahatékonysága
2013. március 25., hétfő ::

A kategória legjobb energiahatékonysága

Kétéves széleskörű kutatás és tervezés után az Eaton bevezette az Eaton 93PM UPS-t. Az 30-50 kW UPS az energiahatékonyságot egészen új szintre emeli. A szünetmentes tápegységek energiahatékonyságának javítása fontos cél az Eaton számára, mivel akár egy kisebb fejlesztési eredmény is jelentős költségmegtakarítást és a környezetre gyakorolt hatás csökkentését eredményezi. Az Eaton 93PM minimálisra csökkenti a tőkeráfordítást és az üzemeltetési költségeket, és ESS módban elérheti a 99%-os üzemeltetési hatékonyságot is

Az ügyfelek igényeit kielégítő, világszínvonalú intelligens szoftvermegoldások

A 93PM UPS fejlesztése során az Eaton arra összpontosította figyelmét, hogy javítsa az ügyfelek számára legfontosabb jellemzőket. A termékfejlesztési folyamat megkezdése előtt az Eaton széleskörű felmérést végzett ügyfelei körében, majd megkezdte a 93PM UPS fejlesztését, egy olyan termék létrehozása céljából, amely valóban megfelel az ügyfelek igényinek.

 

Maximális energia minimális helyigénnyel

A fejlesztési folyamat eredménye minden képzeletet felülmúlt: az új 93PM UPS elérte a több mint 96%-os piacvezető üzemi hatékonyságot a hagyományos kettős konverziós módban, és több mint 99%-os hatékonyságot ért el az ESS módban.

Mivel az adatközpontokban és a szerverszobákban a fizikai terület korlátozott, az Eaton olyan termék kifejlesztésére törekedett, melynek helyigénye a lehető legkisebb. A 93PM UPS kompakt berendezés: egy egysége csak 0,5 négyzetméter alapterületű. Ezen a területen az Eaton 93PM UPS a lehető legnagyobb hatékonysággal – 50 kW-os teljesítménnyel és 10 perces üzemidővel működik. Az áramsűrűség jelentős, az 1 négyzetméterre vetített kW érték pedig minimális.

A 93PM-ben belső akkumulátorok vannak, ami csökkenti a teljes rendszer helyigényét. Ez ideális megoldás különféle ágazatok számára az egészségügytől kezdve a biztonsági szektorig, továbbá a kritikus folyamatokra támaszkodó sok más ágazat számára is.

A 93PM UPS intelligens felhasználói interfésze megkönnyíti a minőségi áramellátás felügyeletét, közvetlenül rendelkezésre bocsátja az energiafogyasztási adatokat és irányítja az UPS rendszert. Grafikonok és más ábrák láthatók az érintőképernyőn.

 

Az új UPS 2013. januártól kapható az egész EMEA térségben.

 

Eaton 93PM 30–50 kW UPS

  • A kis és közepes méretű adatközpontok és irodák számára terveztük
  • Minőségi áramellátás a virtuális adatközpontok, a kritikus alkalmazások és az IT infrastruktúra számára
  • Több mint 96,7%-os hatékonyság kettős konverziós módban és 99%os hatékonyság ESS (Energy Saver System) módban
  • Szabványos 10-20 perces működés teljes terheléssel, belső akkumulátorokkal
  • 50 kW teljesítmény és szabványos működési idő 0,5 négyzetméteres területen
  • Hosszabb biztonsági mentési idő a lineandmatch külső akkumulátorházakkal
  • Maximális energiahatékonyság és minimális üzemeltetési összköltség
  • Belső karbantartási bypass kapcsoló
  • A kapcsolási opciók sokfélesége (például relékártyák)
  • Interfészek web, SNMP és ModBus számára
  • Intelligens áramellátás-kezelő szoftver (IPP/IMP)

 

Az Eaton honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény