FőoldalRendszerintegrátorVezeték nélküli blokk- és címkenyomtatás az Epsontól
2013. március 14., csütörtök ::

Vezeték nélküli blokk- és címkenyomtatás az Epsontól

Az Epson két, új, vezeték nélküli, hordozható nyomtatót mutatott be: a TM Intelligent sorozatba tartozó Epson TM-P60II és Epson TM-P60II Peeler modelleket. A két új típus az Epson ePOS-Print technológiájával rugalmas, felhasználóbarát nyomtatást biztosít, és segítségükkel a kiskereskedelemben és a vendéglátóiparban gyorsabb és hatékonyabb lehet az ügyfélkiszolgálás

Az Epson ePOS-Print technológia lehetővé teszi, hogy a blokkokat, számlákat, kuponokat és címkéket szinte bárhol, közvetlenül táblagépekről vagy egyéb hordozható eszközökről nyomtassanak ki. A művelet bármely olyan webböngészőn elvégezhető, amely támogatja a HTML5 szabványt, nincs szükség hozzá asztali számítógépre, kiszolgálókra vagy illesztőprogramokra, és könnyen integrálható a meglévő IT-rendszerekbe.

 

A két új modell közül az Epson TM-P60II egy hordozható blokknyomtató, amellyel gyorsan kinyomtathatók a szükséges blokkok és számlák az értékesítési ponton, az irodában vagy akár éttermi környezetben. Az Epson TM-P60II Peeler pedig egy hordozható címkenyomtató, amely ideális POS-nyomtatáshoz, illetve polcok és termékek címkézéséhez.

 

A beejtős típusú papírbetöltéssel a blokkpapír és a címkepapír cseréje is hozzájárul a könnyű kezeléshez, a 100 mm/s-os nyomtatási sebesség pedig az ügyfelek gyorsabb kiszolgálását segíti.

 

A készülékek akkumulátorának üzemideje rendkívül hosszú, Bluetooth módban akár 20 óra. Az opcionális töltővel pedig egyszerre akár négy akkumulátor is tölthető, így folyamatosan biztosítható üzemképes nyomtató.

 

Az Epson TM-P60II nyomtató wifis változata 196 600, míg a Bluetooth-os változata 177 990 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron kapható. Az Epson TM-P60II Peeler nyomtató 2013 áprilisától lesz elérhető.

 

Az Epson honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény