2013. január 31., csütörtök ::

A PSG cégről

Most már a magyar gazdaság irányítóinak ideje lenne a mezőgazdaság és még inkább az élelmiszeripar felé fordulni! Itt autót, mobiltelefont vagy számítógépet csak külföldi, általában multinacionális cég (vagyis magas technológiájú, nagy hozzáadott értéket létrehozó) fog gyártani. A termőföld azonban itt van, és a rajta megtermett értéket itt kell feldolgozni és értékesíteni. Amennyiben továbbra is csak politikai szempontok alapján vizsgálgatjuk és keressük ennek az országnak a kitörési pontjait, akkor megnézhetjük magunkat…

Ennyi bevezető után nézzük a PSG céget! A Project Services Group, Inc. cég egy rendszereket integráló (ez nálunk egy alig ismert vállalati, vállalkozási forma!), rendszertervező hatalmas cégcsoport (Magyarországon egyetlen ilyen típusú korporáció megoldaná a magyar mezőgazdaság háttér-feldolgozó iparágának a 90 százalékát!). A PSG az élelmiszeripar és italgyártás technológiai problémáira specializálódott:
• gyártó- és feldolgozórendszerek,
• csomagolótechnológiák,
• palackozás, tartósító- és konzerválóberendezések.

A cég hármas jelszava: tervezés, megvalósítás, integrálás. A PSG 1992-ben indult Texas államban, Dallas városában, tehát 20 év kellett a teljes felfutásukhoz. Nekünk nincs ennyi időnk, ezért azonnal cselekednünk kell!

A PSG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény