FőoldalRendszerintegrátorIgazán szintbe szerelt szintkapcsoló
2013. január 10., csütörtök ::

Igazán szintbe szerelt szintkapcsoló

A szintkapcsolási feladatok megoldása mára nélkülözhetetlen a folyamatirányításban. Egyre több tervező támaszkodik a modern szintkapcsolókra, amikor az üzem hatékonyságának, ill. biztonságának növelése a cél. Az új Liquipoint FTW33 tökéletes választás, ha higiénikus kialakításra van igény, vagy hatékony minimum, vagy maximum szintkapcsolást kell megvalósítani magas viszkozitású, ill. ragadós anyagok esetén

Az immár 40 éve bizonyító és közismert Liquiphant rezgővillás szintkapcsoló biztonságos és megbízható eszköz sokféle alkalmazásban. Mostantól az Endress+Hauser megoldást kínál olyan esetekben is, ahol a Liquiphant kialakítása miatt nem alkalmazható. Olyan alkalmazásokban, ahol benyúlásmentes szintkapcsolásra van szükség, pl. kis csővezetékekben, csőgörényes tisztítás esetén, vagy olyan tartályokban, amelyekben kaparókés van, az Endress+Hauser Liquipoint FTW33 típ. műszere lehet a megoldás. A szintkapcsoló kombinálja a konduktív és kapacitív mérési elvet.
A Liquipoint FTW33 igazán „plug & play”, mert nem kell a közeghez kalibrálni. Az automatikus lerakódás kompenzációjának köszönhetően az FTW33 megbízhatóan érzékeli a szintet még magas viszkozitású vagy darabos közegek esetén is. A termelés minőségét nem befolyásolja semmilyen belógó alkatrész olyan folyamatoknál, ahol gyümölcsdarabok vagy összeragadt közegdarabok vannak. A Liquipoint FTW33 garantálja a biztonságos üzemvitelt és az állandó termékminőséget olyan anyagoknál, amelyeknek van vezetőképessége. Természetesen ez a szintkapcsoló is teljesíti a legmagasabb nemzetközi higiénikus szabványok követelményeit, és rendelkezik 3A és EHEDG bizonyítvánnyal.

Az Endress+Hauser honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény